Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Love!

22 mei 2014

Love!

22 mei 2014
We zijn druk: doen veel: werken, webshop runnen, naaien, houtbewerking, vriendjes, feestjes, familie, reisjes, huishouden.. maar bovenal ben ik moeder. 
En dat moeder zijn… sjah… ’t heeft mij veranderd! Gigantisch clichΓ© maar gigantisch waar! Gisteren ging ik naar een optreden. En man… zat ik daar te janken… terwijl ik al zo vaak die muziekjes hoorde… ’t Raakte mij… ’t Moedergevoel maar ook de verantwoordelijkheden die moeder zijn met zich meebrengen. 
 
Van zorgen voor, tot structuur brengen, tot proberen je kind een goeie opvoeding mee te geven… Aan je relatie werken wordt plots nog 10 keer belangrijker! Ok, dat is het altijd en ik vind hiermee het warm water niet uit… maar als er kinders in het spel betrokken zijn, verandert alles… Zo verandert ook het shopgedrag: vroeger uren shoppen voor mezelf… nu kom ik daar nog amper toe want ik sta altijd tussen de kinderkledingrekken… πŸ˜‰ 
Mijn voornemen om dit jaar niks nieuws te kopen en alles zelf te maken verloor ik al in de maand januari… Solden in de Fred & Ginger… Kon ik niet aan weerstaan. Even later een blitsbezoek aan de Fred & Ginger en dan had ik gewoon het perfecte excuus voor een nieuwe outfit: communiefeest! Ah, u hoort het al… ik vind altijd wel een reden! πŸ˜‰ 
En u vraagt zich misschien af: waar gaat deze blogpost eigenijk over? Bwah… ik zocht gewoon een reden om nog eens wat foto’s te posten… πŸ˜‰ Ik smelt er alvast van… Jullie ook? 

10 Comments

 • Carla Killens 22 mei 2014 at 18:03

  Lap, 'k ben gesmolten !
  Liefs!

 • Ellemieke 22 mei 2014 at 18:14

  Wie zou daar nu niet van smelten! Alleen koele kikkers πŸ˜‰

 • Sarah Roelants 22 mei 2014 at 18:14

  Voor (kleine) kinderen shoppen is zΓ³veel gemakkelijker ook he. Dat past allemaal schoon.
  Een koddige dochter hebt ge daar in uw wasmand. πŸ™‚

 • Anoniem 22 mei 2014 at 18:47

  hihi, heel erg herkenbaar allemaal, en ik smelt mee met jou en nog vele anderen πŸ™‚
  groetjes
  Barbara

 • Natalie 22 mei 2014 at 19:37

  Ooo, ik smelt inderdaad, 10 maanden alweer! Enne je verhaal is heel herkenbaar, moeder zijn is zo'n intens gevoel! En 9 van de 10 keer kom ik met niets voor mezelf thuis en altijd wel iets voor kleine meis.

 • 128 22 mei 2014 at 19:38

  Ooh zo herkenbaar. Ben vandaag nog bezweken in de F&G. En onze dochters kunnen al even goed gekke bekken trekken. Nog een dikke 6 weken hier en we kunnen haar eerste verjaardag al vieren.

 • Danine 22 mei 2014 at 20:30

  Een optreden … Hoogstwaarschijnlijk in het sportpaleis? Dan zaten we om dezelfde liedjes te janken wss πŸ˜€

 • Liezewiezewoes 23 mei 2014 at 06:46

  vrolijk kindje toch eh!

 • Ik maak het zelf nu 23 mei 2014 at 20:14

  Mijn kinderen zijn ondertussen 17 en 12 jaar en nog steeds heb ik zelden iets voor mezelf bij maar wel voor hen.Zeker als ik met mijn dochter gelijk ga shoppen!

 • de zussen 23 mei 2014 at 20:15

  ik smelt mee en reken maar ja van yes dat alles opeens anders draait en dat je emoties zich anders lijken te uiten dan vroeger zonder kinderen πŸ™‚
  Fred en Ginger is een mooie maar pijnlijke uitvinding (voor de portemonnee) πŸ™‚
  zus 3

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×