Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Hoe maak je van een foto een video? #lumyer

23 november 2017

Hoe maak je van een foto een video? #lumyer

23 november 2017

De laatste weken post ik op Instagram af en toe een video. Maar eigenlijk is die video geen echte video. Wel een foto met daarin ergens één bewegend onderdeel. Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik dat doe. Er zijn heel wat mogelijkheden, echt heel veel. Vandaag toon ik jullie de eenvoudigste via de app Lumyer. De komende weken voeg ik daar zeker nog enkele andere mogelijkheden aan toe. Maar beginnen bij het begin dus. En omdat ik sinds kort met video leer werken, doe ik dat ineens in een filmpje! 

Stel u daar niet teveel van voor. Het is nog amateuristisch en het kan echt stukken beter. Maar als ik niet oefen en niet publiceer, dan word ik er nooit goed in. En aangezien deze app toch niet super moeilijk is denk ik dat dit filmpje wel voldoende is. Ben ik te onduidelijk geweest? Roep dan maar! Maar eigenlijk ben ik vrij zeker dat jullie met Lumyer echt verder kunnen!

Lumyer gebruikt en het resultaat gepost op Instagram? Tag mij dan even en ik kom zeker kijken! Veel plezier ermee.

5 Comments

 • Anneke 24 november 2017 at 11:40

  Ik had dat inderdaad al hier en daar zien passeren en vroeg me al af hoe ze dat toch deden 😀 Thanks voor de tip! :*

  • Liesellove 24 november 2017 at 11:45

   Dit is een eerste manier 🙂 er zijn er nog! maar deze is eenvoudig! je kan ook omgekeerd te werk gaan, van video naar foto met slechts een deeltje beweging, en er zijn ook nog andere programma’s! ik breng ze de komende weken wel op de blog 😉

 • Vincent 24 november 2017 at 16:01

  Leuk technologisch vernuftje! Ik ga het uitproberen, denk ik! Tchüss!

 • Sofie 25 november 2017 at 06:05

  Ik had de foto zien passeren maar sta er nu pas bij stil dat er iets bewoog 😉 Ziet er inderdaad de moeite uit om eens uit te proberen 🙂

 • Anna Maria 26 november 2017 at 18:40

  Ik zag het al bij veel mensen op instagram, maar moet eerlijk zijn dat ik het niet echt toegevoegde waarde vind hebben bij de foto’s die ik tot nu toe heb gezien bij mensen. Wel grappig dat het kan.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×