Hoe maak je van een foto een video? #lumyer

De laatste weken post ik op Instagram af en toe een video. Maar eigenlijk is die video geen echte video. Wel een foto met daarin ergens één bewegend onderdeel. Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik dat doe. Er zijn heel wat mogelijkheden, echt heel veel. Vandaag toon ik jullie de eenvoudigste via de app Lumyer. De komende weken voeg ik daar zeker nog enkele andere mogelijkheden aan toe. Maar beginnen bij het begin dus. En omdat ik sinds kort met video leer werken, doe ik dat ineens in een filmpje! 

Stel u daar niet teveel van voor. Het is nog amateuristisch en het kan echt stukken beter. Maar als ik niet oefen en niet publiceer, dan word ik er nooit goed in. En aangezien deze app toch niet super moeilijk is denk ik dat dit filmpje wel voldoende is. Ben ik te onduidelijk geweest? Roep dan maar! Maar eigenlijk ben ik vrij zeker dat jullie met Lumyer echt verder kunnen!

Lumyer gebruikt en het resultaat gepost op Instagram? Tag mij dan even en ik kom zeker kijken! Veel plezier ermee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

    1. Dit is een eerste manier 🙂 er zijn er nog! maar deze is eenvoudig! je kan ook omgekeerd te werk gaan, van video naar foto met slechts een deeltje beweging, en er zijn ook nog andere programma’s! ik breng ze de komende weken wel op de blog 😉

  1. Ik zag het al bij veel mensen op instagram, maar moet eerlijk zijn dat ik het niet echt toegevoegde waarde vind hebben bij de foto’s die ik tot nu toe heb gezien bij mensen. Wel grappig dat het kan.