Lux jumpsuitWat was ik blij toen ik de kans kreeg om nog eens een patroontje mee testen. Isabel van Bel’Etoile bracht namelijk nog maar net de Lux jurk en jumpsuit uit en ik kon vooraf dus al proeven. Het mee helpen testen zorgde er o.a. voor dat ik in mijn naai-drive blijf en ik wederom mijn dochter in een prachtig zelfgemaakt kledingstuk kan steken. Dat is sowieso win-win.

Lux jumpsuit Lux jumpsuit Lux jumpsuit

Het patroon bestaat dus zowel uit een jurk, in twee versies, als uit een jumpsuit. Omdat Axelle best al veel jurken heeft, ging ik dus aan de slag met de jumpsuit. Misschien niet altijd even ideaal om mee naar school te gaan maar met de vakantie voor de deur en het mooie weer zag ik haar al ettelijke uren in een hip speelpakje doorbrengen.

Lux jumpsuit Lux jumpsuit Lux jumpsuit

En het resultaat liegt niet… de jumpsuit is echt ideaal voor zomerse tuindagen waar buitenspelen voor voldoende entertainment zorgt.

Ik naaide een vijf jaar, omdat Axelle tussen twee maten zat. Ondertussen zag ik overal al heel wat inspirerende versies passeren, dus naast het strakker modeltje dat standaard bij de Lux zit, wil ik ook graag een versie met een losser shortje maken.

Lux jumpsuit

Ook de jurk staat hier nog op het programma maar eerst moet ik nog een aantal andere deadlines afwerken voor ik voldoende vrijheid heb om te naaien. Bovendien voorziet Isabel ook een damesversie van deze jurk. Als je nog vandaag het patroon aankoopt van Lux, krijg je die er gratis en voor niks bij. Dus waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

  1. Wij hadden een klein meisje dat altijd dringend naar het toilet moest en daardoor nooit jumpsuits gekocht voor haar maar wel supermooi!