Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

DIY: Hartjesslinger…

7 mei 2013

DIY: Hartjesslinger…

7 mei 2013
Een tijd geleden ontdekte ik pinterest. En in één van mijn ontdekkingstochten daar vond ik een DIY – hartjesslinger. Ik was onmiddellijk verkocht! Toch duurde het nog tot vorige week voor ik eraan startte. Voor deze hartjesslinger heb je geen naaimachine nodig, extra handig!
Ik tekende zelf een hartje en knipte uit vilt alles uit. Volgens de instructies, die je hier vindt, kan je de hartjes met de naaimachine dicht stikken. Al snel kwam ik echter tot de conclusie dat dit niet echt een goed, mooi resultaat geeft. Met de hand dan maar…
Net voor je de hartjes volledig dicht naait vul je de hartjes. Ik leerde dat het beter is niet te veel vulling te gebruiken. Bij een te veel hebben de hartjes de neiging hun vorm wat te verliezen en is het genaaide gedeelte ook niet meer zo top. Ik heb dus enkele hartjes die beter geslaagd zijn dan de andere.
Als laatste stap moet je een draad door je hartjes trekken. Ik had een mooie vilten draad maar die bleek veel te dik dus deed ik het met jutetouw en uiteindelijk ben ik best tevreden.
Ik maakte al dit moois als versiering voor de babykamer van mijn ukkepuk die nu nog rustig in mijn buik ligt te schoppen… Alhoewel, rustig…
De hartjesslinger kan natuurlijk ook als perfecte decoratie dienen bij Valentijn of een huwelijk!

3 Comments

 • Vietje 7 mei 2013 at 10:44

  heel mooi projectje en pssst mss moet je er nog eentje maken tegen zondag voor aan mama Linda??

  • Liesellove 7 mei 2013 at 15:04

   Dat is best nog wel een leuk idee! 🙂

 • mANdarien 7 mei 2013 at 21:56

  Mooi ! Dat fleurt altijd op zo'n slinger ! En past perfect bij je blognaam …

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×