Oktober, u was geweldig! #maandoverzicht

schermafbeelding-2016-11-01-om-08-17-55

Al een tijdje zie ik op haar Instagram een maandoverzicht passeren. Ik vind dat eigenlijk heel leuk maar vergeet meestal zelf eentje te posten. Halverwege de volgende maand een post doen van de vorige maand is misschien een beetje stom hé? Maar ik probeer er verandering in te brengen. Al een tijdje wil ik namelijk een alternatief voor ‘My Week, My Pictures’. Die rubriek hield ik een half jaar lang vol maar sinds de zwangerschap vond ik gewoonweg geen energie meer om én voldoende foto’s te nemen én daar elke week iets leuks over te schrijven. 

Wie weet komt de rubriek nog wel terug als ik mijn energie heb teruggevonden. Maar tot dan is een waardig alternatief het maandoverzicht. ’t Vat perfect samen waar deze maand over ging. Logischerwijs hoort de bekendmaking van de zwangerschap erbij. Die dag was ik zelfs een beetje euforisch omdat ik het eindelijk aan de hele wereld kon vertellen. Zwijgen over iets waar ik mega enthousiast over ben, dat is iets kei moeilijks voor mij!

Ondertussen werd de naaimachine niet meer boven gehaald.

En dan was er natuurlijk het verjaardagsfeestje van Baptiste. Een maandje later dan zijn effectieve verjaardag maar daarom was het niet minder leuk. Samenzijn met familie en vrienden maakt mij gewoon blij. Dus ook als baby 3 er is wil ik deze traditie blijven verder zetten. Tussendoor was er nog tijd voor een naaiweekend. Al moet ik toegeven dat al mijn naaisels van oktober in dat weekend werden genaaid. Ondertussen werd de naaimachine niet meer boven gehaald. Ook al omdat de agenda hier behoorlijk vol zat met het geven van workshops. Binnenkort kondig ik trouwens nieuwe data aan, dat belooft!

Hoe was jullie maand? Zin om mee te doen aan het maandoverzicht? Laat het dan even weten op Instagram of via een reactie onderaan dit bericht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

  1. Dikke proficiat, ik miste blijkbaar jouw post over nummer drie. En oktober zag er inderdaad een mooie editie uit. Misschien moet ik dat ook maar eens doen zo’n maandoverzicht.