Maëlle: getest & goedgekeurd!

Toen zij een oproep lanceerde voor patroontesters, waagde ik mijn kans.
Gigantische vreugdesprong bij de bevestigingsmail!
Liesellove mocht de Mäelle testen!
Het nieuwste patroon van IeneMiene! 
Ik wachtte tot het allerlaatste moment, 
kreeg veel zenuwen gezien alle schone exemplaren die al gepubliceerd werden, 
maar ging dan toch volledig voor mijn stoffenkeuze…
Een katoentje en wafelstof, waar ik sowieso erg fan van ben!
In oorsprong zou deze laatste buitenkant worden, 
maar de Palm Breeze is mijn favoriete stof van dit moment 
en dus vond ik het zonde om deze als voering te gebruiken!

Ik verstevigde het katoentje met vlieseline en behandelde tegen water…

Ik maakte maat 86 maar voor mijn fijne meisje is dat nu nog een beetje groot!
Hij dient als tussenseizoensjas dus we hebben nog even tijd…
Maar wie weet vernauw ik hem in September alsnog!

Het model heeft de laatste dagen moeilijke momenten dus foto’s nemen is amper mogelijk…

Schoon stil zitten zat er dan ook niet in…

Het patroon en handleiding spreken voor zichzelf. Ik kon amper opmerkingen meegeven…
Een aanrader dus voor iedereen!

Ik gebruikte stofknopen bij gebrek aan beter…
Ik heb de perfecte knoop in gedachten maar kon hem niet vinden…
Op hoop van zegen kom ik hem nog tegen…

De aandachtige kijker ziet dat ik een foutje maakte… 
Ik begon mijn knoopsgaten te stikken en merkte te laat op dat ik verkeerd bezig was!
Verticaal i.p.v. horizontaal… 
Hoe stom kan je zijn? 
Een domper op de vreugde, waarvoor we nog een oplossing zoeken. 
En de gouden tip: meer slapen, dan maak je geen stomme fouten! 😉

Patroon: 
Maëlle – IeneMiene
Stof: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44 reacties

  1. Dat is inderdaad nog het voordeel, de print! Dus mijn oplossing (want ik kan er echt niet tegen) is het knoopsgat dicht maken met mijn mega fantastische gaten-dicht-maak-functie op mijn naaimachine 😉 om daarna een knoopsgat in de goeie richting te maken zodat het precies een kruis lijkt… komt volgens mij wel goed en anders zet ik hélé grote knopen aan 😉

 1. Trek het je niet aan: ik heb de plooien van de voering verkeerd gestikt waardoor ik de voering niet aan de buitenstof kan stikken en door het verjaardagsfeest van mijn dochter heeft mijn Maëlle nog geen knopen 🙁 … Waarschijnlijk is volgende tip nuttig: lees voor je begint de handleiding eens grondig door (helpt schijnt ook bij het ineensteken van IKEA-kasten en andere dingen) 🙂

 2. Mooi! Echt een prachtige combinatie! Het zou zonde geweest zijn om dat stofje aan de binnenkant te verstoppen. Een jasje staat hier ook nog op het menu, hopelijk raak ik over mijn koudwatervrees heen!

  1. groene 😉 ah ja 🙂 net ietsje groter dan deze die er nu op staan, in de kleur van de paspel of de wafelstof 🙂 en dan nog liefst knopen die vier gaatjes hebben en die zo wat van in het midden naar buiten naar boven gaan 😉 snap je er iets van? 🙂 (de andere die ik gekocht heb vind ik niet meer en dat zijn groene maar met iets metaalachtige ofzo rond… maar die vind ik dus helemaal niet meer 🙁 )

  2. Lol, ik wil gerust eens in mijn kast snuffelen, mail je me eens een diameter door want zo op mijn scherm kan ik dat niet zo goed zien ;). Ik denk wel dat ik snap welke je zoekt!

 3. een dikke proficiat zeg!!!! Ik ben fan van jouw smaak!

  Ik krijg nu nog meer spijt dat ik, na het krijgen van de bevestingsmail, toch heb gezegd: sorry ik krijg dit klusje nt mr geklaard dr tijdsgebrek.