vrouw en kindVandaag is het best een bijzondere dag. Ik zit in Frankrijk, het is prachtig weer, ons gezin geniet. Een vierde wonder in mijn buik. Dat alleen al maakt de dag bijzonder. Maar vandaag is het ook de dag dat Liesellove in een boekje staat. Specifiek in het boekje “Vrouw en Kind” dat als bijlage wordt toegevoegd aan de krant De Standaard. En daarnaast ook nog eens in de online editie die door Mediaplanet gepubliceerd wordt.

vrouw en kind

Ik werd natuurlijk al getrakteerd op een voorproefje en vind dat “Vrouw en Kind” een aanrader is voor elke jonge moeder. Rep je dus naar krantenwinkel en koop vandaag een exemplaar van De Standaard. Neem daarna een tas koffie of thee en neem even tijd om alles door te nemen. En stop vooral op de bloggerspagina. Daar ben ik trouwens in goed gezelschap.

Bijzonder dag dus hé… ik kom namelijk niet elke dag in de boekjes en daar ben ik dus best fier op. Hiep hoi voor Liesellove. Als ik dat mag zeggen, haha?!? Dus Mediaplanet, dikke merci om aan mij te denken.

De volledige bijlage kan je trouwens hier nalezen. LR_Bundel_VrouwEnKind_DS_2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties