Toen ik enkele weken geleden op zoek was naar mooie stofjes, botste ik op mooie biologische stofjes. Alleen, ik vond ze enkel in Nederland en de verzendkosten waren torenhoog. Na enig opzoekingswerk vond ik de groothandel die ik dan weer doorgaf aan Helena van ‘De Stoffenkamer’. Zo ging de bal aan het rollen.

Toen ze effectief alles binnen had, trok ik nog dezelfde dag richting winkel en kocht van elk stofje minstens 50 cm. Dat een ander lid van onze 2ND-Hand-(made) crew hetzelfde idee had, dat is niet zo verwonderlijk. Zonder dat we het van elkaar wisten, naaiden we beiden voor onze kids matching outfits in precies dezelfde stofjes. Toen we dat ontdekten, planden we een fotoshoot met alle kindjes samen. Billie Pim Zonen 09

Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09Billie Pim Zonen 09

Foto’s nemen van vier kleine koters, het is niet bepaald makkelijk. Er is er altijd wel eentje die iets doet dat net niet goed overkomt op foto. Maar we gingen aan de slag als ware paparazzi waardoor we toch voldoende plaatjes hebben om de schoonheid van ons maaksels aan jullie te tonen, haha. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Zowel voor Axelle als Baptiste naaide ik een Billie en Pim van Zonen 09. Het bovenstuk van Axelle is een 104, het broekje een 98. Baptiste zijn broekje verkleinde ik twee maten gezien Pim pas start vanaf 92. Verder koos ik voor een heel eenvoudige afwerking. Erg speelproof al zijn natuurlijk de kleuren twijfelachtig… haha. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Tijdens de fotoshoot hadden we best veel fun en de kids ook. Zelfs de papa’s assisteerden zodat de mama’s zeker content waren. Maar dat zijn we en dan mag ik ook spreken in Isabelle haar naam. Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09 Billie Pim Zonen 09

Excuses voor de overload aan foto’s maar ik kon niet kiezen. Ze zijn gewoon te schattig. Wil je meer te weten komen over Isabelle haar naaisels en nog wat andere foto’s zien? Check dan even haar blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. Grappig om te lezen dat deze stofjes enkel in Nerderland te krijgen zijn. Ik ervaar dit steeds andersom (mis jouw mooie webshop ) Ik zag deze stofjes ook al, ze zijn fantastisch net zoals de modelletjes !