Mijn 9 favoriete naaisels!

Op de laatste dag van het jaar kijk ik nog één keer terug naar 2015, een jaar vol gebeurtenissen, ups en downs. Positief afsluiten, dat wil ik doen. Daarom mijn top 9 van mijn favoriete maaksels het afgelopen jaar. De selectie was moeilijk maar hier komen ze…
Ondertussen de meest gedragen sweater van het jaar! Ik zou erin wonen, erin slapen… 😉
Sweater Liesellove

Simpel A-lijntje
Het eenvoudigste project van dit jaar maar oh wat zie ik Axelle graag in dat rokje met haar kniekousjes en haar schattige billetjes!

Een jurkje in mijn favoriete patroon met een heerlijk stofje! En Axelle die om op te eten is.
Ik zei het gisteren al, het is het stuk waar ik het meeste blij mee ben en straks is het echt al te klein! 🙁

 Baby’tjes mogen verwend worden
Ik genoot op het einde van mijn zwangerschap enorm van het naaien voor Baptiste, zelfs de accessoires vond ik heerlijk, terwijl ik echt een kledingnaaister ben!

Veel woorden zijn niet nodig zeker… Hoe kan je niet verliefd zijn op dat stofje, dat jurkje, dat kind?
Trots als een gieter was ik, de dag dat mijn petekind zijn communie deed in mijn outfit! Hoera!
Veel uitleg heeft dat niet nodig hé?
Heerlijk dat kleine patroontje waar Axelle nog net in paste! Prachtig stofje! Dikke liefde!
 Nu we stoppen met de shop, is de naaigoesting groter dan ooit dus bereid je voor, in 2016 zullen weer meer naaisels dan ooit hier gepost worden! 😉
Trouwens,
Wat was jullie favoriete naaisel van 2015? Hebben jullie een favoriet patroon? Wat willen jullie maken in 2016?
Geniet van de laatste dag van 2015 en tot volgend jaar! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

  1. Mooi overzicht! Allemaal toppers 🙂 Ik heb ook net mijn naaisels van 2015 online gezet. Bij mij waren het er niet zo veel, ik hoop volgend jaar véééél meer te kunnen maken en ook eens wat nieuwe technieken onder de knie te krijgen. De eerste stofjes liggen hier alvast geknipt klaar, laat het nieuwe jaar maar komen 🙂

  2. Mijn favoriete naaisels van 2015 was het Babyjasje van Zo Geknipt! en de Louisa dress for women! Wat ik in 2016 ga maken is nog een groot vraagteken, vooral voor in de naailes… Mocht je een idee hebben, mag je het op m'n blog zetten 😀

  3. Leuk leuk!! Hier enkel veel geoefend in 2015. Ik pikte het naaien maar een paar maandjes geleden op en oefende dus eerst veel. De bedoeling was wel om een rok voor mezelf ineen te naaien, hij ligt volledig geknipt klaar. Maar dat wordt dus mijn eerste naaisel van 2016. En hopelijk volgen er dan nog snel vele anderen 🙂

  4. Wat een mooie dingen, stuk voor stuk! Ik zag ze al bijna allemaal, maar het is leuk om ze even terug te zien! Je hebt toch een knap naai-jaar gehad hoor, amai! Ik heb de naaidrive steeds meer te pakken, nu ik steeds meer tijd begin te vinden. Moeilijk om zeggen welke naaisels ik het leukst of mooist vond om te maken. Ik heb er gewoon enorm van genoten om steeds meer te kunnen naaien, en daardoor ook steeds meer bij te leren. Dat wil ik volgend jaar graag blijven doen!