Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Mijn beauty – rituelen unplugged: gelaatsverzorging #2

26 juli 2017
beauty

Mijn beauty – rituelen unplugged: gelaatsverzorging #2

26 juli 2017

beautyWeek één van de beauty-uitdaging zit er al op! Tijd om ons verder te verdiepen. Niet dat we hier kweetnietwat gaan doen, want het moet haalbaar blijven. En vooral, bedoeling is dat we het echt kunnen blijven volhouden. Niet alleen tijdens de uitdagings-periode maar eigenlijk gewoon voor altijd. En ik ben zeker dat dit gaat lukken want ik was echt een ramp. Maar dankzij Saar haar tips houd ik het al twee weken vlotjes vol en zijn sommige beauty-termen al niet meer onbekend voor mij.

Wat mijn ervaringen zijn na twee weken skincare?

Eerst en vooral, de tips die Saar gaf in haar vorige bericht zijn echt goed vol te houden. Heel erg lang duurt die verzorging niet. De grootste uitdaging hier is vooral om het ook ‘s avonds te doen. Zeker wanneer ik héél laat mijn bed in kruip. Een mens zegt al snel, ah het is goed, ik doe het morgen wel. Maar dat mag eigenlijk niet.

Echter, wanneer je let op de hoeveelheid vuil die meekomt, dan is het makkelijker om ook na een avondje stappen toch nog even de watjes boven te halen. Ik plaatste trouwens alles in een schoon mandje zodat het altijd binnen handbereik staat en ik het ook niet kan vergeten. En het is zoals Saar me twee weken terug zei. “Poets jij elke avond je tanden? Wel, dan is dit een even makkelijke routine.”

Dus yips, braafjes doe ik dat hier al twee weken elke dag. En ja hoor, ik moet zeggen, het werkt. Ik voel een verschil en zie ook een verschil. Mijn huid voelt vooral zachter aan. Dat trekkerige gevoel is verdwenen als sneeuw voor de zon. En wanneer ik nu in de spiegel kijk zie ik zo goed als geen mee-eters niet meer. Op aanraden van Saar investeerde ik ook in een speciale crème voor de roodheid in mijn gezicht. Dat deed ik nog maar net dus mijn ervaringen daarmee kan ik nog niet toelichten. Maar allé, we zijn goed bezig, denk ik dan!

Extraatjes

In de beautywereld bestaan er echt eindeloos veel producten en mogelijkheden. Een specialist zal ik nooit worden maar toch is het handig om te weten dat je naast de dagdagelijkse routine ook nog heel wat extraatjes kan doen. Extraatjes die goed zijn voor je huid, voor je natuurlijk verouderingsproces en voor je feel-good-gevoel. Ik ging er deze week al een beetje mee aan de slag maar moet me net zoals jullie de komende week nog verder verdiepen in die extraatjes. Wil je daar meer over weten, ga dan lezen bij Saar!

Verder willen we jullie nog even bedanken voor alle enthousiaste reacties en inschrijvingen die we kregen om deel te nemen aan deze beauty-uitdaging. Jezelf inschrijven kan nog steeds, en wie weet kom je wel naar ons event in het najaar! Fijn trouwen dat jullie ook af en toe onze #mombeautyunplugged gebruiken en vooral dat jullie ons privé berichtjes sturen met vragen en/of bedankingen. Blijf dat dus vooral doen! We helpen jullie graag verder op weg. Benieuwd dus wat jullie eerste ervaringen zijn?

Veel succes alvast de komende week! Blijf volhouden, want na een weekje of twee begin je echt het verschil te merken! En voor zij die me allerlei vragen stuurden omtrent mijn make-up van afgelopen week! Binnenkort vertellen we ook daar meer over!

5 Comments

 • Katrien (Marie Cadie) 27 juli 2017 at 05:06

  Mmmmm … dat verzorgen/reinigen, vooral s avonds, daar zou ik ook nog in kunnen verbeteren!! ?

 • hanne 27 juli 2017 at 21:05

  Het lukte me deze week al goed om mijn huid twee keer per dag te reinigen. Hopelijk hou ik het vol!

  • Liesellove 27 juli 2017 at 21:52

   Ja hoor je gaat merken dat wordt echt een routine ?

 • madebykk 23 augustus 2017 at 08:47

  Welke creme gebruik je tegen de roodheid? en waar haal je deze?
  Het reinigen lukt me ondertussen al 2 keer per dag …

  • Liesellove 23 augustus 2017 at 21:22

   Bij de apotheek. Daar knn ze je zeker helpen. Ik heb ene van aderma.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×