De Sunny Pants!
Numero Uno onmiddellijk favoriet in de kleerkast!
Bijgevolg versie twee…
De Sunny Pants, uit la Maison Victor, zal het meest gedragen kledingstuk zijn deze zomer…
Bijzonder voor iemand die rokjes en kleedjes de voorkeur geeft!
sunny pants
Nummer twee zat op nog geen twee uur in elkaar!
Heerlijk, snel-klaar-projectjes…
De fotoshoot werd pas vandaag genomen, gezien het weer…
Dochterlief mee op de foto wegens ziektekiempjes die haar extra aanhankelijk maken!
Het juweel dat ik draag kocht ik een tijdje terug op een beurs bij “The Present
Het juweel is 3D-geprint! En ik ben er helemaal fan van…
De stof van de broek is opnieuw een gewoon katoentje dat heel soepel valt! Lekker luchtig tijdens warme dagen! Wederom liet ik het lint weg uit de broek en gebruikte ik enkel een rekker.
Die linten zorgen toch alleen maar voor bulten ter hoogte van je buik en laat dat nu net de zone zijn dat we niet willen accentueren… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38 reacties

  1. Wat bedoel je met rollen? Ik gebruikte de rekker die hier in mijn winkelrek ligt en dat is er eentje van 2 cm breed. Werk perfect voor mij! Volgens het magazine moet je een breder ding gebruiken maar ik doe dat dus nooit ;)

  1. Ik heb voor mij zus eentje gemaakt ik maatje 46. Ze staat er prachtig mee en draagt 'm zo veel als mogelijk. Ze vind dat die broek heel comfortabel zit met die elastiek bovenaan, dus ook voor grote maken zeker aan te raken!

 1. Na het zien van deze broek denk ik toch van mijn maison victor eens boven te halen. Al gedacht om de jumpsuit uit het boek ook te maken. Liefs alice en toffe broek!

 2. Heerlijk! Ik reageerde nog op je bericht op FB dat ik aan het twijfelen was tussen drie stoffen van jouw webshop om de broek te maken, ondertussen heb jij er al twee van gebruikt :) de derde was de stof met takjes. Maar volgens mij zijn ze alle drie mooi voor de broek… Heb jij iets aan het patroon veranderd? xx Davina

  1. Ah, heb ik die vraag gemist? Ik vind ze alle drie geschikt voor de broek omdat ze alle drie zo soepel vallen! :-) Ik veranderde niks aan het patroon behalve de lengte van de broekspijpen omdat ie anders voor mij veel te kort ging zijn en ik geen lint gebruikte, enkel elastiek!

  1. Meestal sta ik ook niet met zo een dingen in de winkel… accentueert teveel de verkeerde plaatsen maar bij deze zelfgemaakte werkt het wonderwel goed… volgens mij hangt het erg af van de stof die je gebruikt en de maat…. ik maakte deze een maatje groter dan het boek zij en het werkt hier perfect voor mij :-)

 3. Zus 1 heeft het boekje ook gekocht en bij het lezen van je blog,
  heb ik telefonisch al eens gepolst of ik het mag lenen.
  Je enthousiasme voor de broek, is aanstekelijk.
  Bedankt :-)
  zus 3

 4. Heel mooi ! Was nog aan het twijfelen (heb maatje 44-46) maar ben nu toch overtuigd ! Ga deze week het tijdschrift nog halen en heb al een lijstje met leuke stofjes op je website gevonden. Enig idee hoeveel stof je nodig hebt ? Ik veronderstel minstens 2m? rita

 5. Heel mooi! Ik heb het tijdschrift al in huis gehaald en denk dat ik me er ook eens ga aan wagen :-). Welke stofjes uit jouw webshop zijn nog geschikt voor dit project?

  1. Sarah, als je nog even geduld hebt: er komen nieuwe binnen :) (er staan er nu ook nog wel hoor–> alle soepelvallende licht gewicht katoentjes: bij twijfel stuur me maar mailtje)

 6. Heel mooi! Ik heb het tijdschrift al in huis gehaald en denk dat ik me er ook eens aan ga wagen :-). Welke stofjes uit jouw webshop zijn nog geschikt voor dit projectje?