Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Mijn voornemens… dat wordt nog gene kattenpis…

7 januari 2014

Mijn voornemens… dat wordt nog gene kattenpis…

7 januari 2014
Mijn excuses voor de mottige titel van dit bericht maar het is de waarheid. Het voornemen om Axelle enkel zelfgemaakte kledij te laten dragen, is niet zo een makkelijk voornemen. Aan naaisels geen te kort… Maar ik koop ook héél erg graag kleding voor Axelle. Bijvoorbeeld in de Fred & Ginger! I love Fred & Ginger! De webshop kon ik nog net weerstaan maar ik vrees dat ik tijdens mijn wandelingetje in Gent, komend weekend, wel eens zou kunnen begeven onder de druk van al dat moois dat vanuit de etalage naar mij ligt te loeren… 
Maar omdat we toch héél graag ons zoveel mogelijk aan dat voornemen willen houden, naaide ik drie jurkjes. Simpele A-lijntjes, zalige stofjes… Meer moet dat niet zijn! 
Uitgevoerd in een stappenplan: zondag knippen, maandag afzomen en spelden, dinsdag in elkaar naaien. Het leven van een werkende vrouw! Maar allé… ikke al lang bij dat ik alles georganiseerd krijg en nog naaitijd over heb!
Nog een beetje te groot maar dat mag. Momenteel heeft ze nog meer dan genoeg in de kast liggen! Zag u trouwens dat ik het aandurfde in één van mijn favoriete stofjes te knippen? (Alleen maar omdat ik er nog mega veel van heb liggen.) 
De foto’s zijn niet ideaal maar momenteel kan ik enkel ‘s avonds foto’s nemen… En wachten tot dit weekend… Nee, dat kan ik niet! 😉 
Liefs 

19 Comments

 • 100% Lin 7 januari 2014 at 22:49

  Wat een mooie kleedjes!

 • Sew-Les 7 januari 2014 at 23:13

  Leuk!

 • Leuke Wereld 8 januari 2014 at 06:02

  Amai ik vind dat al heel straf wat je gedaan hebt zo direct na je eerste dagen werken, ik zou er niet toe komen. (ik kom er nu zelfs niet toe) x

  • Liesellove 8 januari 2014 at 06:04

   Ik ben nogal strak georganiseerd 😉

 • dekkersland 8 januari 2014 at 06:37

  Wat een voornemen!!! Daar kan ik alleen maar van dromen. En de jurkjes zijnweer super mooi!!!

 • janusje 8 januari 2014 at 06:41

  Dat is echt een groots voornemen! Misschien kan je de regel invoeren dat je na 3 stuks naaien 1 stuk mag kopen? Dan kan je komend weekend al naar je favoriete shop… 🙂

  • Liesellove 8 januari 2014 at 22:08

   Awel, dat vind ik nog een schoon compromis 🙂

 • Leen Van Bael 8 januari 2014 at 06:56

  Ik heb hier hetzelfde voornemen. In de Kerstvakantie al 3 kleedjes en n tuniekje gemaakt dus de kleerkast zit hier ook vol.
  Maar nu met al die solden in de webshops jeukt mijn vinger ook 🙂
  Ik heb als compensatie de laatste twee weken al zo'n 25 meter stof gekocht, een besparing voor de portemonnee is het dus voorlopig nog niet…

 • Jess Cee 8 januari 2014 at 07:22

  Lijkt me idd een moeilijke opgave! Weet niet of ik het zelf zou kunnen? Die kleedjes zien er wel fantastisch uit! Mijn favoriet is het derde! Super! Heel veel succes komend weekend:-) Ik ben benieuwd of het je zal lukken? 😉

  • Liesellove 8 januari 2014 at 22:07

   mijn favoriet ook 🙂 is met de stof waar ik niet wou aankomen… toen bedacht ik: hé dit is een winterprint… zonde als het kind het dan pas kan dragen als het zomer is 😉 maar ik heb nog wel een meter en een half liggen… voor volgend jaar 😉

 • Anske Jespers 8 januari 2014 at 08:36

  Super leuk gemaakt! Gebruikte je een patroontje? Ik zou zelf ook zo eentje willen malen voor mijn nichtje 🙂

  • Leen Van Bael 8 januari 2014 at 13:47

   Op de blog van droomfabriekje vind je een goed basispatroontje voor een À-lijn kleedje

 • Elke Jansen 8 januari 2014 at 15:03

  Heel erg mooi!
  Chapeau dat je 3 dagen na elkaar tijd vindt om iets aan je naaisels te doen! Ik ben al blij als ik aan 1 avond per week geraak…

 • With love - by Eva 8 januari 2014 at 16:48

  Zelfs ik kan niet weerstaan aan Fred&Ginger. En ik heb nog geeneens kinderen.

 • Anja Van Hoof 8 januari 2014 at 18:06

  Oh, zo'n schatteke in die prachtige kleedjes! Ik ben jaloers op je 'strakke' organisatie…

 • Madeliefje 8 januari 2014 at 20:47

  Oooh, het mooie stofje heeft een bestemming gekregen! 🙂
  Enneh, moedig van jou hoor, dat je dat voor mekaar krijgt als werkende mama.

 • ann cloots 8 januari 2014 at 22:02

  Hey succes, ik stuur je nog het kleedje maar zie dat dat nog wat zal duren voor ze het draagt, het komt er asap aan

  • Liesellove 8 januari 2014 at 22:06

   het is idd een beetje op de groe 😉

 • Skunkamamsie 10 januari 2014 at 11:29

  Wat een lieverd! Ik doe het ook zo in stukken… Knippen, spelden, naaien en zo krijg ik tenminste het een en ander genaaid 🙂 nu nog tijd maken om te bloggen…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×