Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Milestone Baby Cards + “Give Away”

13 augustus 2014

Milestone Baby Cards + “Give Away”

13 augustus 2014

Tijd gaat snel, zeker als je kinderen hebt!

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. 
Zoveel momenten die ergens in het geheugen opgeslagen liggen. 
Herinneringen die we helaas niet altijd zomaar voor de geest kunnen halen. 
Win een pakje Milestone Baby Cards dankzij de Kleine Zebra
Daarom ben ik blij dat ik een jaar terug de ‘Milestone Baby Cards’ ontdekte. Hierdoor heb ik met regelmaat van tijd foto’s genomen van ons Axelle. Het eerste levensjaar word via deze kaarten op een leuke manier vast gelegd. 
Veel foto’s werden genomen maar systematisch trok ik dezelfde foto bij de leeftijd foto’s: Axelle in de wasmand! Het jaar is rond, de evolutie zichtbaar. 😉

Naast de leeftijdskaarten zitten alle andere belangrijke mijlpalen in het doosjes. De laatste mijlpaal die ik fotografeerde was: “Vandaag stond ik voor het eerst.”

En omdat het als mama zo fijn is om op deze manier foto’s van je kleintje bij te houden, mag ik van “De Kleine Zebra“‘ één exemplaar van de ‘Milestone Baby Cards’ weggeven. De Kleine Zebra is een webshop waar ik, al voor ik zwanger was, uren op kon vertoeven, dromend van al dat schoon gerief…  
Wil je een exemplaar bemachtigen? 
– Laat dan een reactie na waarin je nalaat wat je het tofste product op “De Kleine Zebra” vindt. 
– Like hun facebookpagina
– Wordt volger van Liesellove en/of like ons op facebook
Deelnemen kan tot en met woensdag 20 augustus 2014, 19 uur! Veel succes! Ik denk alvast na hoe ik de foto’s tot een leuk geheel kan verwerken…

33 Comments

 • Miss S 13 augustus 2014 at 11:08

  Wat een uitgebreide webshop, gelukkig slaapt de dochter flink 🙂
  Ik vind het behangpapier tof en dan zou ik kiezen voor het stijlvol behang papier 'family tree' voor onze living of het schattig behang papier 'dotty rose' voor de kamer van de dochter!
  En als we dan toch aan 't bestellen en dromen zijn, stop ik nog gauw wat bordjes, zo 'n designstoel,… in het winkelmandje!
  (ik volg via bloglovin' en heb alles op FB geliket)

 • Anneleen 13 augustus 2014 at 11:16

  Oh ze zijn fijn hé die kaarten en wat een zichtbare evolutie van Axelle, ze wordt al groot!
  Ik gaf ze cadeau aan mijn collegaatje (die nu trouwens op bevallen staat).
  Ik ben alvast heel benieuwd naar de foto's die ze zal maken!

 • Ik maak het zelf nu 13 augustus 2014 at 11:32

  Dat kende wij niet toen onze kinderen zo klein waren.Ik ga niet mee doen want wij zijn de babytoestanden al jaren voorbij 😉 Ze is wel een vrolijke dochter,hé!

 • Jo Bee 13 augustus 2014 at 11:52

  O, wat schattig zeg!

 • Silke 13 augustus 2014 at 12:29

  Ik ga zondermeer voor de schattigste binnenhuisslofjes van Lulliputiens (het draakje!). Dat thema van Lulliputiens staat al tijden gevlagd voor onze baby-op-komst. Kan ik ook meedoen zonder de webshop van de kleine zebra te liken op facebook? Ik wil het liever nog even geheim houden dat er een kleintje op komst is… Kan dat?

 • Lies bet 13 augustus 2014 at 13:02

  Ik ben gek van het dotty behangpapier met die gele bomen!

 • sarah frans 13 augustus 2014 at 14:21

  Hoe kan je nu op die site maar 1 favoriet ding aanduiden??
  Dat lijkt me gewoon onmogelijk…

  Ik ben zowiezo fan van inbakerdoeken
  of die schattige eetsetjes
  of de eiersnijder guitar (voor men beste vriend)
  of
  of
  of
  …..

 • Haidy Ottevaere 13 augustus 2014 at 14:26

  Ik ben vooral fan van het knap zeevaart trekkertje met geluiden!

 • Lotje 13 augustus 2014 at 14:43

  Prachtige foto's! Kostbare herinnering!!
  1iets kiezen?? Het huis v Liz v lilliputiens, geldbeugeltje v froy&dind, de wishbonebike,… 🙂

 • Kreatita T 13 augustus 2014 at 16:23

  Superleuke foto's. En zou natuurlijk leuk zijn als we ook zo'n foto's kunnen maken met ons meisje.

  Wat ik het leukst vind… moeilijk kiezen, de koekjesuitstekers, of koekjesstempels of een van de leuke dekentjes of … veel te veel leuke dingen natuurlijk.

 • Jozefien 13 augustus 2014 at 17:01

  Ik had het precies eerder moeten liken want ik kom net een pareltje ('dentelle', oh zo mooi) tegen dat ik in mijn behangzoektocht zéker had gekocht.

 • Marianne haakt en naait 13 augustus 2014 at 17:06

  Wat een leuke foto's! En wat een geweldige site. Je brengt me behoorlijk in de verleiding… ? Ik kan bijna niet kiezen, maar vind de blauwe trendy brogues slofjes wel erg mooi! En ik doe graag mee met je give away. Onze kleine spruit wordt over een paar weekjes geboren en dan zouden deze kaarten wel erg leuk zijn! Ik volg je al een tijdje (ook op Instagram) en heb de kleine zebra geliked op FB. Nu maar duimen… ?

 • Friemel En Tinus 13 augustus 2014 at 17:18

  Superleuke foto's! Zo leuk om te zien! Leuk je give away actie. Ik doe graag mee! Wat een ontzettend leuke webshop. Wat ik het allerleukste vind? Pffff..wat moeilijk. Ik vind echt alle leuk. Erg he! Ik vind de bunny lampjes wel heel erg leuk! Ik volg je al ewn tijdje en ik heb de kleine zebra geliked. En nu maar afwachten…

 • Mamadammeke 13 augustus 2014 at 19:12

  Ik wil héééél graag winnen, gezien ik momenteel zwanger ben 🙂
  mijn favoriete product op de moment is het behang, aangezien we nog een kinderkamertje te decoreren hebben 😉

 • wendy blomme 13 augustus 2014 at 19:42

  Ik heb de kaarten pas leren kennen toen mijn sprotje al enkele maanden oud was, te laat dus maar ik nam me voor om ze aan te schaffen voor een volgende. Ik ding dus graag mee naar deze leuke prijs!! En de kleine zebra kende ik al hoewel het nog niet geliked was… Bij deze heb ik dat goed gemaakt! En 1 ding kiezen kan ik niet, ik vind zoveel leuk: de hangmat, leuk speelgoed,…

 • Karen. 13 augustus 2014 at 21:20

  De kaarten vind ik geweldig en aldus deed ik wel vaker mee met deze soort give-aways! Helaas altijd met pech. Dus wagen we weer onze kans! Mijn lievelingsproduct zijn de konijntjes-ijsjes. Het doet me terug denken aan mijn kindertijd, waar we ook zelf ijsjes maakten in ijsvormpjes! Beiden geliked..

 • Charlotte Van den Plas 13 augustus 2014 at 21:21

  Superleuk met die wasmand! Ik had ze op mijn geboortelijst staan, maar niemand had ze gekocht. Heb er ook niet meer aan gedacht ze dan zelf te kopen en toen ik er wel aan dacht, was Amelie al drie maanden en dus te laat om er nog mee te beginnen. Jammer.

 • Maaike Van der Plas 13 augustus 2014 at 21:42

  Ik vond de webshop net als jou ook al een hele tijd ge-wel-dig! Momenteel (jammer genoeg) nog babytjesloos (hopelijk komt daar snel verandering in) én hoewel vele babykadootjes me eerder pijn zouden doen nu, de kaartjes winnen, zou ik eigenlijk wel super vinden!

  één item kiezen bij kleine zebra? Moei-liiijk!
  Ik kies voor het Tiny-train behang dan maar! Omdat m'n man er van overtuigd is dat àls er een baby komt, het toch een jongen zal zijn én ik het behang echt wel knap vind!

  Erg leuke foto's zijn het… leuk om ze bij elkaar te zien!

 • Woohoo 14 augustus 2014 at 06:11

  Oh, die kaartjes zou ik helemaal geweldig vinden! Ik heb nu al de pregnancy milestone cards, dus het zou super zijn moest ik de traditie van foto's nemen kunnen verder zetten na de geboorte. Ik heb schrik dat ik bij een tweede kindje veel minder foto's zal nemen als bij het eerste, dus dat zou met deze kaartjes al wel een goede herinnering zijn af en toe 🙂
  De kleine zebra is een geweldige winkel, ik vind 1 product kiezen dan ook onmogelijk… De doosjes zijn altijd superleuk (blikken pennendoosjes ook!), de opbergdozen van Zoopreme vind ik ook super, en ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan.

  Wat betreft een originele manier om je foto's van Axelle te verwerken, ik zag eens in de babykamer de foto's aan een koord ophangen met wasknijpers, vond ik best origineel. Dus, afdrukken, die handel! 🙂

 • Aurelie E. 14 augustus 2014 at 07:40

  Leuk om te zien hoe snel ze uit die wasmand groeien 🙂
  Het leukste op de site van De Kleine Zebra is voor mij de grote keuze in fleurig behangpapier en dan vooral het 'bloemige strook vliesbehang 'Pop''
  Altijd een vrolijke humeur + kamer met dit behang!

 • Belleke 14 augustus 2014 at 07:44

  Heel mooie reeks !
  Ik ben fan van de gehaakte spulletjes op De Kleine Zebra: zowel de kussens, poefs als knuffeltjes vind ik prachtig !

 • Joyce 14 augustus 2014 at 07:57

  Schattige foto's van Axelle, en wat een leuke evolutie!
  En waw, wat een leuke webshop! Super om rond te neuzen als je zwanger bent. Mijn favoriet zijn de draagdoeken, dat zou ik echt graag proberen als ons kindje over enkele maanden geboren wordt. Ik heb de facebookpagina net geliked.
  De Pregnancy Milestone cards zijn wij nu volop aan het gebruiken, echt tof! Hopelijk kunnen we deze traditie verder zetten met de Baby cards! Echt leuk om die speciale momentjes op foto te hebben. Ik hou mijn duimpjes alvast in de lucht…

 • Jee 14 augustus 2014 at 18:57

  Ik heb de Milestone Cards nog maar onlangs zien opduiken op Facebook, wat een bommer:-( Heel leuk, die foto's met de kaarten!

  Net terug van Rozenbroeken lijkt zo'n funky zwemvestje me in ieder geval wel wat!

 • Aida weerstand 15 augustus 2014 at 20:14

  Ooh die wil ik wel winnen! Heb nu de pregnancy cards in gebruik! Helemaal leuk! De skip hop rugtasjes vind ik helemaal super leuk in de webshop!

 • Charlotte Baes 16 augustus 2014 at 12:38

  Ik zou ze ook heel graag winnen! Bij de vorige 2 nooit gedaan, maar daar het nu (waarschijnlijk) de laatste baby op komst is, moeten we er superhard van genieten en elk moment proberen vast te leggen!
  Voor de moment vind ik de paddenstoellampen wel supertof (3 lampjes) daar op de doopsuikerzakjes paddestoelekes staan 🙂

 • Naadjes en draadjes 16 augustus 2014 at 19:46

  Zo mooi om leuke foto's te nemen, ik doe graag mee.
  Het mooiste op hun website: het levendige latino-behang. instant happiness als ik daarnaar kijk.

 • Leuke Wereld 17 augustus 2014 at 12:14

  Het gaat snel hé! Ik doe graag mee en als ik win geef ik dit weg als cadeautje voor een pas bevallen mama. Het leukste product van De Kleine Zebra vind ik de floatsuite.

 • Anoniem 17 augustus 2014 at 14:08

  Ik zou deze leuke kaartjes ook heel graag winnen! Moeilijk om te kiezen tussen al dat leuks van de Kleine Zebra… mijn kleine meid is superfan van de popjes van Corolle, als grote zus in spé zou ik voor haar een paar nieuwe poppenkleertjes, bedje en accessoires voorzien!
  (ellenvanlancker@hotmail.com)

 • Anoniem 18 augustus 2014 at 14:15

  Mmmm moeilijk! Al die keuze: van super leuke Lilliputiens speeltjes, tot mooie knuffels. Maar momenteel in het inrichten bij ons begonnen 😉 En ik vind het Diamond kastje echt schattig voor onze toekomstige kleine meid 😉 Thanks voor de give-away! Die kaartjes staan sowieso op mijn verlanglijstje. Groetjes, Barbara (Barbara_van_hamme@hotmail.com)

 • MaMarie 18 augustus 2014 at 17:05

  Het negenmaanden zwangerschapsplakboek,
  Net besteld,
  Dus het leukste item, is dat boek dat telt.
  Komaan postbode,wees vlug
  En dan bestel ik snel bij kleine zebra terug.
  In verwachting van een tweede wonder,
  Die kaartjes vind ik zo bijzonder!
  Een mooie opvolging van t kind
  Wie maak je daarmee niet goedgezind?
  Mijn versje is nu uit
  Welkom milestone kaartjes voor m'n spruit!

 • MolleBolle 19 augustus 2014 at 16:00

  Mocht ik kiezen, dan denk ik dat ik gewoon voor de milestonecards ga. Ik ben momenteel zwanger van mijn derde en zoals ik al kon merken bij de tweede in de rij, er gaan al wel eens milestones voorbij die niet vastgelegd worden. Zo kunnen we er niet voorbij!

 • Lieve 20 augustus 2014 at 09:49

  De opbergmanden van 3sprouts staan al lang op mijn verlanglijstje. Die zullen binnenkort zeker op de geboortelijst van ukje 2 terecht komen. De milestone kaarten lijken mij alvast ideaal om te vechten tegen het cliché dat er van het oudste kindje altijd de meeste foto's bestaan.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×