Milestone – kaarten voor je baby: gratis download!

U kent ze wel, de typische kaarten die pas bevallen moeders gebruiken om hun baby in beeld te brengen. De tekst (Engels/Nederlands) varieert van 1 dag oud, 1 maand oud tot mijn eerste tandje en mijn eerste road-trip. Dat ik ook zo een typische moeder ben, dat valt niet te ontkennen. Ik neem nu éénmaal graag foto’s van mijn kind en een extra fotoprop is altijd welkom. Zowel bij Axelle en Baptiste hield ik dus dergelijke foto’s bij. Celeste kon dus niet achter blijven.

Omdat ik niet de kaarten van A en B wou hergebruiken. Omdat ik geen nieuwe set in mijn goesting vond. En omdat ik meestal niet alle kaarten helemaal afwerk. Om al die redenen besliste ik een eigen set milestone-kaarten te maken. Best fijn om doen en op de gemaakte foto’s ben ik des te trotser. En misschien ben ik nu wel gemotiveerd om alle 29 kaarten te fotograferen.

Het leuke eraan is dat ik ze naast eigen gebruik ook open stel voor jullie. Je leest het goed, de Liesellove-Milestone-kaarten kan je helemaal gratis en voor niks gebruiken. Het enige wat je moet doen is het zip-bestand downloaden: [download id=”6315″]. Daarna print je de kaarten af op gewenst formaat (A6). Ik printte telkens 4 kaarten per pagina af. Je snijdt alles netjes uit en klaar is kees. Logischerwijs zijn de kaarten enkel voor persoonlijk gebruik en zijn ze niet geschikt voor commerciële doeleinden.

Gebruik je onze milestone-kaarten? Laat het dan gerust even weten via een reactie of tag ons even op Instagram!

P.s.: wil je ze allemaal bekijken? Scroll dan bovenaan over de eerste foto en druk op de pijltjes om ze één voor één af te gaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. Oh, ik ben daar gene goeie in. Ik vind dat idee altijd wel tof, maar dan komt het er niet van. Misschien met jouw kaarten wel? Ik vind ze in ieder geval minstens even mooi als de gebruikelijke!

    Overigens, ik heb er nog nooit bij stil gestaan dat jouw kinderen A, B en C zijn.
    Dat vind ik óók heel tof!

    1. haha, het is uiteindelijk puur toeval dat het a, b en c werd. Oorspronkelijk kreeg C een andere naam die niet met een c begon. Maar deze vonden we veel mooier, vandaar 😉

  2. Ik ben blijkbaar één van die uitzonderingen die zo’n kaartjes niet gebruikt.. hoewel ik wel heel veel foto’s neem. 😀 Wel leuk voor al die andere mama’s die het wel graag gebruiken natuurlijk!