Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

#mombeautyunplugged: de rest van ons lichaam

30 augustus 2017
#mombeautyunplugged

#mombeautyunplugged: de rest van ons lichaam

30 augustus 2017

#mombeautyunpluggedHet is eventjes geleden, want vakantie betekent soms ook reizen en heel erg druk bezig zijn, maar deze week brengen Saar en ik enkele nieuwe tips omtrent lichaamsverzorging. We gaven al veel aandacht aan ons gezicht. Het reinigen en hydrateren zouden we toch al min of meer onder de knie moeten hebben. En hoe zit het met de make-up? Durven jullie dat al aan? Maar er is natuurlijk meer, veel meer…

Want ook de rest van ons lichaam moet verzorgd worden. Gelukkig deed ik hier en daar al iets maar het kan beter, veel beter. Zo gebruikte ik zelden tot nooit een scrub en deed ik voor de rest ook maar wat er in mij opkwam. Nooit gedacht om mij daarin te gaan verdiepen. Teveel producten en keuzemogelijkheden, weet u wel.

Gelukkig voor ons, lees: zij die met al die beauty-toestanden niet echt bezig zijn, stelde Saar weer enkele tips samen. Ik moet ze zelf nog uitproberen maar vertel jullie alvast iets meer over dit alles in mijn eigen filmpje. Ik zeg het nu al: let niet op mijn haar want de regen heeft het verpest. Lang leve Belgisch weer.

Laten jullie even weten hoe het bij jullie staat? Wat doen jullie van lichaamsverzorging? Hoe loopt het met de gelaatsverzorging? Wat willen jullie nog weten? Moeilijkheden? Bemerkingen? We zijn er, of vooral Saar dan toch, om jullie te helpen. Komende week probeer ik trouwens de “speciallekes” verder uit te testen. Wie weet word ik nog een echte beauty-queen, haha!

Alle tips kan je terugvinden op de blog van Saar. Post je iets op social media? Gebruik dan de #mombeautyunplugged. Succes wederom!

BewarenBewaren

1 Comment

  • Anna Maria 31 augustus 2017 at 17:33

    Stiekem gebruik ik eigenlijk alleen een blokje zeep en shampo. Owja en natuurlijk deo en eco tandpasta… verder gebruik ik helemaal niks. *bloos*

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    ×