Instagram
·

Instagram: My best 9 in 2019

Elk jaar weer kan je ontdekken welke foto’s het, het beste deden op Instagram. Het zal je niet verbazen dat mijn best scorende foto’s op Instagram dit jaar vaak gerelateerd waren aan mijn ziekteverhalen. Via Instagram kreeg ik ontzettend veel steun (en dat krijg ik trouwens nog steeds). Het verwonderde mij dus niet dat bijna alle foto’s in dat overzicht hiermee te maken hebben. Maar je zal begrijpen dat ik om heel veel redenen, liever andere foto’s als mijn persoonlijke favorieten beschouw. Daarom mijn eigen best 9 in 2019 op Instagram.

Onze reis naar Zuid-Afrika was in vele opzichten de belevenis van het jaar. Dat we daar voor het eerst in ons leven wildlife zagen, zullen we allicht nooit vergeten. Ik heb me er vaak ontzettend klein gevoeld door de wonderen der natuur. Bovendien denk ik met zoveel warme gevoelens terug aan deze reis want Zuid-Afrika was echt geweldig.

In 2019 nam ik deel aan het wandelproject van Peggy: #60daystodiscover. Daarin ging ik vaak op pad met mijn fototoestel. Dankzij Peggy heb ik ontdekt wat wandelen voor mij kan betekenen en is het een vast onderdeel in mijn leven geworden, waar ik nog vele plannen voor heb. Een nieuwe challenge start trouwens 1 januari dus doe ook eens mee en ontdek zelf wat wandelen voor jou kan betekenen.

Met warme gevoelens kijk ik terug naar deze foto. Ze werd gemaakt tijdens één van onze reizen naar Frankrijk en het katapulteert mij zo terug naar dat heerlijke moment waarin ik in alle rust met mijn gezin midden in de natuur kon samenleven.

Na meer dan twee jaar dromen stond ik eindelijk op een surfplank. Ik geef toe, ik stond maar één keer effectief recht maar het is wel het begin van het realiseren van een droom. Wordt vast en zeker vervolgd…

Halleluja, ik bracht een boek uit dit jaar!!!!

De foto waarmee ik foert zei tegen het Instagram algoritme en alle Instagram-verwachtingen. Eveneens de laatste foto die ik poste voor het vreselijke nieuws van 6 augustus 2019.

De eerste foto na de diagnose waarvan ik kan zeggen dat ik aan iets anders denk dan aan de ziekte. Een foto van een weekendje weg naar de Sprookjescamping, want oh wat hadden wij daar een heerlijke tijd!

Voor A Digital Story deed ik een fotoshoot met Studio Papaver. Ik was tijdens de shoot erg onzeker over mezelf. Toen ik het resultaat te zien kreeg was ik van mijn melk gebracht. Voor het eerst sinds lang zag ik de schone kanten van mezelf, en niet de minpunten. Babs, zo heel erg dankjewel!

Ontsnappen aan de wereld, aan de feestdagendrukte en genieten van datgene wat we het liefste doen… oh Parijs je was geweldig om het jaar mee af te sluiten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.