Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.44Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.53Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.33 Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.38.21Schermafbeelding 2016-05-08 om 20.39.13

  1. Verlengd weekend en dat betekende hier vooral veel tijd spenderen met de kids. Samen met Axelle ging ik aan de slag om koekjes te maken. Later deze week meer daarover. Sowieso geniet ik daar erg van, dingen samen doen, haar gelukkig maken met de simpelste activiteiten eerst. Zo vindt zij het de max als ze mag helpen met de was of met vegen of met de vaatwas legen. Ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft. *schaterlach*
  2. Koekjes bakken betekent ook tijd nemen om de koekjes op te eten. Afgelopen weekend deed ik dat in goed gezelschap en in super mooi weer! Meer van dat graag!
  3. Sinds ik startte met haken zit ik regelmatig ‘s avonds in mijn zetel voor tv te haken. De naaimachine staat daardoor iets meer te bestoffen maar ah, af en toe wat afwisseling kan nooit geen kwaad. Doen jullie trouwens mee aan de uitdaging van La Maison Victor om een Dolly Plaid te haken of is dat helemaal niks voor jullie?
  4. Achter de schermen nog steeds bezig voor 2ND HAND (MADE). Nog maar twee weken, dus dat betekent dat het hier de komende dagen nog bijzonder druk wordt! Deed je het nog niet, noteer dan zeker 22 mei in de agenda!
  5. 6 mei werd deze blog 3 jaar en dat dat bloggen mij ondertussen veel bracht, dat had je wel al door en anders moet je maar eens teruglezen in de archieven. Omwille van de verjaardag geef ik ook een pakje stof weg. Ga dus snel even kijken naar het oorspronkelijke bericht want je kan nog tot volgende zondag meedoen!

Mijn overzicht stelt niet zoveel voor hé deze week maar eigenlijk komt dat omdat ik door dat goeie weer compleet elders zat, met mijn hoofd in de zon, letterlijk en figuurlijk. Dus naast alle bezigheden genoot ik vooral van het mooie weer. En als de kindjes sliepen dan zat ik ook af en toe echt te relaxen in de zon met het boek ‘Framily.’ Graag meer van dat mooie weer want alsjeblieft!

Genoten jullie ook zo van het goeie weer? Dan herken je vast en zeker dat ik deze week enorm tegen maandagmorgen op zie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Fijn dat je tijd hebt om samen met je dochter koekjes te bakken en op te smullen in de zon ;) Jammer genoeg komt er weer regen aan maar je zal je tijd nodig hebben voor je volgende activiteiten,hé!