Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.08.16 Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.08.06 Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.07.50 Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.07.41 Schermafbeelding 2016-05-29 om 22.07.21

  1. Mijn kleine man die is al lang niet meer klein. Hij groeit als kool en doet elke dag wel iets nieuws. Daar waar Axelle met alles wachtte tot ze wist hoe het moest, probeert Baptiste elke dag wel iets. Al sinds zijn zes maand bereikt hij steevast zijn doel, zitten lukt hem zonder probleem ook al vindt hij dat absoluut niet interessant. Neen, laat hem maar de wereld ontdekken. Afgelopen dagen besliste hij dat het tijd werd om zichzelf op te trekken aan van alles en nog wat om op zijn benen te staan. Werkelijk, ik vind dat erg. Waar is mijn baby naar toe? *schaterlach*
  2. Foto van een heerlijke lunch in Antwerpen maar ook enigszins een gezonde keuze .We proberen daar dus nog altijd voor te gaan. ‘t Is echt niet altijd makkelijk maar ‘t lukt wel, langzaam maar zeker. Ondertussen probeer ik trouwens het idee van kilo’s los te laten en werk ik vooral naar een gezond en sportief lichaam. Dus  yes, Body styling ziet mij nog steeds wekelijks verschijnen.
  3. Afgelopen weekend trokken hij en ik terug naar Antwerpen. Manlief had er een feestje van het werk en ik maakte daar een us-weekend van. Twee vliegen in één klap. En zeg nu zelf, wat is er zaliger dan na een feestje rustig te kunnen wakker worden zonder jengelende kinderen? haha
  4. Het naaien staat hier wat op een laag pitje. Ik maak nog wel van alles maar het is weer iets minder. Al moet ik zeggen dat ik één dezer één van mijn topstukken ga bloggen: de nieuwe jas van Axelle. Ik naaide hem al twee weken terug maar slaagde er nog niet in hem te fotograferen. Tot die tijd hangt dat ding gewoon op de paspop en mag ze hem vooral niet dragen.
  5. Afgelopen week leefde ik nog een beetje in het teken van 2ND HAND (MADE) en dan vooral in functie van het berekenen van alle cijfertjes. Vrijdagavond was eindelijk alles rond al werd allicht nog niet iedereen gecontacteerd met hun verkoopcijfers waarvoor excuses. En eerlijk, nu alles terug rustig wordt, moet ik een beetje afkicken…

Hoe was jullie week? Klaar voor de nieuwe werkweek of mag het weekend bij jullie ook net dat ietsje langer duren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. dat ziet er leuk uit! heerlijk, zo’n weekendje antwerpen, zeker zonder kids :-) Weer eventjes opladen met z’n tweetjes! en zo schattig van Baptiste, een echte ontdekkingsreiziger dan! ik ben ook suuuperbenieuwd naar je jasje voor Axelle!! hier bij ons in Amerika hebben we morgen nog een feestdag, Memorial Day, dus hebben we een lang weekend :-) ik mag niet klagen, een dagje extra met z’n viertjes ipv elke dag alleen met de 2 kids, dat is echt een feest :-)

  2. Ik heb vandaag mijne vrije dag omdat ik het weekend gewerkt heb,een tiener naar school,een student aan het blokken,rustig hier dus,seffens tijd om te naaien ;) want morgen start de werkweek weer!