Schermafbeelding 2016-06-05 om 10.49.47 Schermafbeelding 2016-06-05 om 10.49.36 Schermafbeelding 2016-06-05 om 10.49.26 Schermafbeelding 2016-06-05 om 10.49.16 Schermafbeelding 2016-06-05 om 10.49.04

  1. Deze week was druk, deels nog steeds door de nasleep van 2ND HAND (MADE) maar ook door de zorg voor de kids. Vooral de oudste vraagt dezer dagen wat extra aandacht. Daar waar ze altijd goed sliep is het de laatste weken steeds moeilijker en moeilijker gaan lopen. Soms lijkt het wel alsof ze doodsangsten heeft. Ze hevig is dat bang gevoel bij haar. Het is de leeftijd, I Know, maar het is zwaar want het hakt in op onze nachtrust.
  2. Axelle wordt 1 juli 3 en zoals elk jaar gaan we voor een feestje met uitnodigingen en al. We zijn volop bezig met het stylen van haar verjaardag. Ik voel een blogbericht aankomen, haha.
  3. Deze week was er me-time met Evy. Heerlijk, je zet twee baby’s samen en je kan zelf rustig bijpraten. Al moet je ze toch in de gaten houden, want voor je het weet zijn ze gaan lopen, euhm gaan kruipen met het interieur…
  4. Haken, mijn nieuwste hobby en dat allemaal dankzij La Maison Victor. Ik word daar ongelooflijk rustig van en geniet van de vooruitgang die ik maak. Het deken is nog lang niet klaar en momenteel is dat voldoende haakwerk voor één werk, maar ik voel andere projecten aankomen, haha.
  5. 9 jaar geleden startte ik met werken, nog steeds bij mijn allereerste werkgever. Straf vind ik dat. Reden genoeg dus om mijn collega’s te trakteren met heerlijke chocolade…

Hoe was jullie week? Hadden jullie ook last van dat regenachtige weer? Kijken jullie even hard uit naar mooi weer en meer relax-tijd? Ook nood aan slaap? Of zit het daar allemaal snor bij jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties