Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.45 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.30 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.26.19 Schermafbeelding 2016-06-19 om 13.25.51Afgelopen week werd gedomineerd door ziektekiemen bij zowel Axelle, Baptiste als ikzelf. Bijzonder veel is er dus niet te vertellen over deze week. Met uitzondering van mijn koffie-experiment: 5 dagen lang geen druppel koffie. Ik kan je nu al verklappen dat ik daarin geslaagd ben, al was dat echt niet altijd evident. Deze week vertel ik daar alles over op de blog! Hoogtepunt van deze week was allicht dan ook de overwinning van de Rode Duivels tegen de Ieren gisterenavond! Speciaal voor de gelegenheid maakte ik een matching outfit voor manlief en ikzelf. Maar wederom meer details daarover later op de week!

Hoe was jullie week? Ook nood aan zomer en zon? Ook last van ziektekiemen die behoorlijk hardnekkig blijken te zijn? Of zijn jullie van die Instagrammers die afgelopen week in tropische oorden vertoefden, want oh wat zag ik zonnige taferelen verschijnen in mijn feed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

  1. De enige zonnetjes die ik momenteel zie, zijn diegene die ik uit verveling in de rand van mijn cursus tekende doorheen het jaar ;) Maar er is beter weer op komst, zei de weerman! En ik ben bijna klaar met blokken, dus dan kan ik er mee van genieten!

  2. Veel beterschap fan voor jullie drietjes!
    Hier in Washington schijnt de zo’n de hele tijd, maar ook voor jullie is er beterschap op komst he! Volgende week ook tropische foto’s voor jou dus ;-)