Schermafbeelding 2016-06-26 om 21.52.32Schermafbeelding 2016-06-26 om 21.52.08Schermafbeelding 2016-06-26 om 21.51.56Deze week geen vijf foto’s, geen uitgebreide verhalen want net zoals vorige week werd deze gedomineerd door ziekte. Baptiste bleef koorts maken en toen we dachten dat het beter ging, ging hij toch pijlsnel achteruit. Zo snel dat we uiteindelijk aangewezen waren op de hulp van een ziekenhuisopname: zuurstofondersteuning, extra vocht en de nodige medicatie moeten beterschap brengen.  Het gaat de goeie richting uit en stiekem hoop ik dat we morgen op ontslag mogen vertrekken maar dat zien we wel weer. Hij is er goed en veilig en dat is het belangrijkste. Mijn eigen gezondheid blijft bovendien ook maar kwakkelen. De ziekenhuisopname van Baptiste ontnam me dit weekend de nodige rust waardoor de vuile beesten in mijn lichaam weer alle gelegenheid krijgen om schade aan te richten. Dus deze week blijft het wat rustiger op deze blog. Maar, we will be back…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. Oh lieverd toch, ik zag het passeren en ik dacht ‘verdikke toch’… véél moed voor jullie daar en ik duim keihard mee dat jullie straks naar huis kunnen!