Schermafbeelding 2016-07-03 om 20.43.16Schermafbeelding 2016-07-03 om 20.43.50Schermafbeelding 2016-07-03 om 20.42.46 Schermafbeelding 2016-07-03 om 20.42.34 Schermafbeelding 2016-07-03 om 20.42.25

  1. Afgelopen week werd vooral in beslag genomen door nog steeds, jawel, de ziektekiemen. De helft van de week verbleven we nog in het ziekenhuis. Niet alleen Baptiste had voldoende rust nodig, ook mama bleef snotteren. Al mag ik eindelijk zeggen dat ik al drie dagen snot-vrij ben. Helaas is ons huis nog steeds niet ziektekiem-vrij. Nu het beter gaat met Baptiste, begint Axelle weer te hoesten en te snotteren. Zon, we hebben je echt nodig!!!
  2. Vrijdag was een trieste avond. België die verloor van Wales. Mijn voetbalhart brak maar ik bracht die avond wel in goed gezelschap door op de officiële opening van ‘Zonen 09’ haar werkplek. En hoe zuur ik dat verlies ook vond, de avond was toch perfect! Veel succes lieve Sharon, al ben je eigenlijk al kei goed bezig!
  3. Axelle werd 1 juli 3 jaar en dat hebben we het hele weekend gevierd met taart, ballonnen en zelfgemaakte kleding , en natuurlijk een kroon… Komende week komt u alles over onze festiviteiten te weten. Maar gezien we hier doodmoe zijn na zo een helse week, zeg ik u bij deze slaapwel! Veel plezier alvast met de eerste week van de grote vakantie. Ik hoop dat u verlof hebt en niet zoals mij moet wachten tot half augustus, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.