• De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

10 juli 2016

My Week, My Pictures

10 juli 2016

Schermafbeelding 2016-07-10 om 22.33.34Whoopsie, deze week geen foto’s… Net thuis van een weekendje Amsterdam, een heerlijk weekendje Amsterdam. We vergaten daar alles en iedereen, hadden veel tijd voor onze vrienden, aten overheerlijk en genoten van the good life. De weken van ziek zijn en sukkelen spoelden we daarmee helemaal door, dus laat ons nog even in onze roes tot de wekker ons morgenochtend terug brengt naar de kei harde realiteit…

1 Comment

 • Barbara 13 juli 2016 at 06:31

  even leuk om dit te lezen!! geniet nog lang na!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×