• Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op onze
 • Omdat ze nog steeds mijn baby is en ik het
 • Jullie hadden nog het resultaat tegoed van mijn gele project
 • Ik wou vandaag heel trots mijn nieuwste naaisel tonen Het
 • Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
 • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
 • Het was een intense dag met vooral veel spanning voor
 • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

24 juli 2016

My Week, My Pictures

24 juli 2016

Gentse Feesten 2016 Gentse Feesten 2016 Gentse Feesten 2016Afgelopen weken vierden we feest in Gent. Ook al had ik geen verlof, dankzij 21 juli was ik toch enkele daagjes thuis. Traditiegetrouw trok ik regelmatig naar Gent. Met en zonder kids. Deze editie leek opvallend rustiger. Wat me onmiddellijk doet denken aan Nice. Zou dat de reden zijn? Laten mensen zich tegenhouden door die continue dreiging van terrorisme? Ik liet het alvast niet aan mijn hart komen, al beken ik. Voor de eerste keer in mijn leven checkte ik telkens onbewust welke vluchtroute’s er waren. Absurd en toch…

Maar desondanks vond ik het heerlijke feesten. Ik genoot ik van het goeie weer, at ik lekkers en had ik veel plezier met vrienden.

Nog een laatste avond en dan is het alweer wachten tot volgend jaar… Hoe was jullie week? Zakten jullie ook af richting Gentse Feesten of toch maar niet? In verlof of net zoals ik nog aan het werk? Ik tel alvast af… het is bijna aan mijn tour!

2 Comments

 • Jongens toch! 25 juli 2016 at 20:32

  Ik ben vrijdag geweest en het was inderdaad rustiger als vorig jaar. Tot nu toe houden de gebeurtenissen mij er niet van om leuke uitstapjes te maken. Bij mij was het ook tussen twee schiften door. Af en toe moeten we kunnen ontspannen he!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×