My week my picturesMy week my pictures My week my picturesMy week my pictures My week my pictures

OOK AL IS ONZE ZOMER EEN BEETJE KWIKKEL KWAKKEL, ZOLANG HET NIET REGENT ZITTEN WIJ REGELMATIG BUITEN.

 1. My week, My pictures is de laatste tijd misschien wat minder interessant. Ook hier is het komkommertijd. Vakantie in combinatie met werken zorgt ervoor dat er niet altijd evenveel foto’s genomen worden, laat staan op Instagram verschijnen. Toch proberen we dagelijks minstens één afbeelding te posten. Zo ook deze van één van Baptiste zijn nieuwe winteroutfits. Op de één of andere manier krijg ik namelijk goesting om mij met de wintergarderobe te gaan bezig houden. Goed zot zeker?
 2. Deze week trok ik nog eens hakken aan. Dat mocht ik de hele week bekopen, tot de dag van vandaag. Mijn kapotte enkel verdraagt hakken gewoon niet meer.
 3. Dan maar investeren in schone sneakers zeker? haha
 4. Gezond leven, het is een uitdaging. Deze week hernam ik het lopen terug serieus. Gisterenavond liep ik eindelijk 6 km in een goeie 40 minuten. Op naar de 10?
 5. Ook al is onze zomer een beetje kwikkel kwakkel, zolang het niet regent zitten wij regelmatig buiten. Bijvoorbeeld om bellen-fun te hebben. En waren kleine belletjes al een mega succes, dan is de vreugde voor een groot exemplaar nog 10 keer groter. Lang leve simpele spelletjes!

Hoe was jullie week? Hier is het nog even aftellen naar vakantie. Na mijn bericht over mijn gevoelens daaromtrent zie ik het al iets beter zitten. Hopelijk blijft dat zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. haha, ik trek best wel véél foto’s ;-)
   en met de bellen was ook supertof, ik denk dat we nu bijna elke dag een kwartiertje buiten grote bellen aan het blazen zijn, mama en papa hebben inclusief even veel plezier ;-)

 1. Ik vind die ‘week in pictures’ er best wel leuk uitzien anders. Lekker relaxed!

  En jammer van je enkels, zien er anders mooie pumps uit. De sneakers ook … maar ‘hartjes’ voor de pumps! ;-)

  Het lopen begint hier ook te gaan … maar dan heb ik weer een beetje last van mijn enkels :/ Het is ook altijd iets! ;-)