Schermafbeelding 2016-09-04 om 20.10.06Schermafbeelding 2016-09-04 om 20.09.48 Schermafbeelding 2016-09-04 om 20.09.35

Afgelopen weken werd deze rubriek enigszins verwaarloosd. Maar ah, u kreeg uitgebreid verslag van onze bezigheden in Berlijn… Erg veel hebt u dus niet gemist. Afgelopen week werden er niet zoveel foto’s gemaakt. Ik moet echt nog bekomen van mijn verlof. Vooral dan omdat het een zalige tijd was die helaas veel te snel voorbij was. Ik nam toen meer dan 2000 foto’s dus ik probeer via die weg nog wat na te genieten!

Terwijl ging ook school terug van start maar zoals je al kon lezen veroorzaakte dat hier geen noemenswaardige veranderingen. Behalve dan dat Axelle nog meer te vertellen heeft dan anders. En oh ja, dat ik mijn aandacht op vrijdag maar aan één kind moet schenken.

En ondertussen blijven we gewoon het weekend vullen met leuks met deze week op de agenda de ‘Efteling’. Samen met de meter en peter van Axelle, hun partner en alle neefjes en nichtjes trokken we richting dit fantastische park. Het weer was perfect: niet te warm, niet te koud en vooral droog! En het park… tjah dat riep ook bij mij jeugdnostalgie op! Ik plande er eigenlijk een blogbericht over maar mijn macbook staat vol met foto’s en nu wil dat ding niet meer zo goed mee… Dus wie weet als het goed gaat, later deze week…

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.