Schermafbeelding 2016-02-21 om 07.29.16 Schermafbeelding 2016-02-21 om 07.29.37 Schermafbeelding 2016-02-21 om 07.30.01 Schermafbeelding 2016-02-21 om 07.30.14 Schermafbeelding 2016-02-21 om 07.30.23

1.Deze week startte goed. Nog steeds aan mijn lijf aan het werk door o.a. wekelijks minstens twee keer naar de bodystyling te trekken. Daar kreeg ik het nieuws dat ik ondertussen 17 cm kwijt ben. Hoopgevend en stimulerend om door te zetten.

2.’t Contrast kan niet groter zijn dan met foto 1. Daar waar ik maandag nog helemaal ondergedompeld zat in een gezond leven, maakte ik dinsdag (en eigenlijk de rest van de week) ongezonde keuzes. ‘t Was op de één of andere manier mijn week niet. En ik ben zo éne die dan troost zoekt in eten. Ik vond geen energie om ‘s morgens voor een gezond ontbijt te gaan, verder had ik ook geen menuplannen gemaakt voor de week en tjah, dan loopt het hier dus volledig in het honderd. Deze avond weet ik alvast wat ik zal doen, want morgen willen we de draad gewoon terug oppikken… ;-)

3.’t Was dan mijn week niet, deze week, ik naaide wel heel wat kleertjes. O.a. 8 super schattige leggings voor mijn kleine man die groeit als kool, maar ook twee lilajurkjes voor Axelle haar zomerkast. Bovendien startte ik het met opruimen van onze garage: ‘t wordt een multifunctionele ruimte waar alle leden van het gezin een plaatsje krijgen. ‘t Speelgoed verdwijnt eindelijk uit onze living: ‘Well hello, volwassen kamer.’ Stefaan zijn machinerie krijgt er een ‘warm’ plaatsje en ik krijg mijn hoogst eigen persoonlijke naairuimte met veel plaats om al dat gerief op te bergen! Yay!!!

4.In december kocht ik een nieuwe overlock: de Bernina 800DL. ‘t Is in functie van nieuwe plannen (en voor zij die denken dat ik kleren ofzo ga maken op bestelling: ge zit er compleet naast!) Tot afgelopen week stond dat ding echter onaangeroerd. Op de één of andere manier had ik geen goesting om uit te pluizen hoe je dat ding moest inrijgen. Maar kijk, deze week deed ik het dan toch en had ik bovendien een eerste overlock-les bij Mertens. Ik kan alleen maar zeggen: wat een machine is dat!

5.Na een weekje looprust (door de vakantie) begon ik deze week vol goeie moed aan 30 minuten lopen aan één stuk. Ik haal nog net de 5 kilometer niet in 30 minuten, maar het scheelt echt niet veel. Dus dat wordt trainen om het wel te halen en dan zien we wel, hoe mijn lijf daarop reageert en als we verder gaan tot 10 kilometer.

Benieuwd naar hoe jullie week was! Ook veel baalmomenten gehad zoals ik of net het omgekeerde: een topweek achter de rug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

   1. Weet je wat! Ik heb vandaag gewoonweg gaan lopen! Ik was met de kindjes bij mijn ouders en ben daar toen een halfuurtje gaan lopen. En ik heb er nog altijd deugd van

 1. Maak je niet te veel zorgen in een living vol speelgoed. Een huis met kinderen = een living met speelgoed. Een huis met kinderen zonder living met speelgoed is eenvoudigweg geen huis met kinderen! :-) haha … wat een uitleg …

  Groetjes

  Jo-Lynn

 2. Ik ben ook zo’n emo-eter. Al merk ik dat het minder is als ik ‘s avonds achter mijn machine kruip in plaats van voor de TV te zitten. Ik ben in blijde afwachting van het stofje met wolkjes. Hier wordt het een pyjama voor de dochter.

 3. Op dat bovenste fotootje…
  Hoe heb je dit allemaal laten berekenen?
  Lijkt me interessant om weten (lees dat ik ook dringend iets aan mijn lijfje zal moeten doen).

  Hou je haaks hé, meid!