1d0af572342f72843bc18c82d5d6a762

“Waar zijn die foto’s?” hoor ik jullie denken. Helaas, deze week geen foto’s want om de één of andere reden trok ik er deze week bijna geen. Op Instagram was het opvallend rustiger en de spiegelreflex werd niet gebruikt. Het is niet dat ik deze week niets deed of foto-waardig vond, maar ik kan zo van die momenten hebben dat ik het een beetje gehad heb. Soms even in de flow gaan van het gewone leven, zonder te denken aan social media en de blog, dat doet deugd. Niet dat ik overweeg om vaarwel te zeggen tegen dergelijk bestaan. Maar kijk, af en toe mag het wat rustiger.

Hebben jullie soms ook een social-media-dipje? Een blog-dipje? Een internet-dipje? Ik hoor het graag. En natuurlijk ben ik benieuwd hoe jullie week was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Ik zit er midden in! Bloggen krijg ik er even niet meer bij (ik maak er ook geen tijd voor) en ik houd het ook veel rustiger op FB en IG. Ik ben gewoon efkes met veel andere zaken bezig die redelijk wat energie en tijd vergen en ik heb niet echt veel reserves momenteel :-)
    En eerlijk gezegd, ik mis het niet… Ik ga er gewoon in mee en ik neem aan dat, wanneer daar wel terug tijd en energie voor is, en vooral goesting, dat vanzelf wel terug aanwakkert!
    xx