• Good night sleep tight dont let the bedbugs bite
 • Tradities om in ere te houden de kerstboom door de
 • Blij dat het weekend is dat ik hopelijk een tranendal
 • Eigenlijk wil ik roepen dat het niet meer gaat Maar
 • Ik moet toegeven originele cadeautjes bedenken om cadeau te geven
 • Familyselfie just the way we are Gezinsfotos met allemaal de
 • Ik tover woensdag om naar frietjeswoensdag Kwestie het mijn leven
 • HAPPY BIRTHDAY TO ME MYSELF AND I 34 jaar niet

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures

11 september 2016

My Week, My Pictures

11 september 2016

1d0af572342f72843bc18c82d5d6a762

“Waar zijn die foto’s?” hoor ik jullie denken. Helaas, deze week geen foto’s want om de één of andere reden trok ik er deze week bijna geen. Op Instagram was het opvallend rustiger en de spiegelreflex werd niet gebruikt. Het is niet dat ik deze week niets deed of foto-waardig vond, maar ik kan zo van die momenten hebben dat ik het een beetje gehad heb. Soms even in de flow gaan van het gewone leven, zonder te denken aan social media en de blog, dat doet deugd. Niet dat ik overweeg om vaarwel te zeggen tegen dergelijk bestaan. Maar kijk, af en toe mag het wat rustiger.

Hebben jullie soms ook een social-media-dipje? Een blog-dipje? Een internet-dipje? Ik hoor het graag. En natuurlijk ben ik benieuwd hoe jullie week was!

2 Comments

 • B-Naais 12 september 2016 at 06:49

  Herkenbaar, ik zag gisteren ook dat ik al 4 dagen niets meer gepost had op IG ?

 • Céline 13 september 2016 at 16:15

  Ik zit er midden in! Bloggen krijg ik er even niet meer bij (ik maak er ook geen tijd voor) en ik houd het ook veel rustiger op FB en IG. Ik ben gewoon efkes met veel andere zaken bezig die redelijk wat energie en tijd vergen en ik heb niet echt veel reserves momenteel 🙂
  En eerlijk gezegd, ik mis het niet… Ik ga er gewoon in mee en ik neem aan dat, wanneer daar wel terug tijd en energie voor is, en vooral goesting, dat vanzelf wel terug aanwakkert!
  xx

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×