• Explosie van liefde Eentje tekort op deze foto maar het
 • Estelle test met plezier onze nieuwe lamp uit van ecobirdy
 • Ik heb heuse knutselaars in huis Ze doen hier niet
 • Hoe je kind ultra happy maken? Speel een spelletje Dobble
 • Home again na een ongelooflijk deugddoend weekend Het is heerlijk
 • De moeder die vandaag geen neen kon zeggen in de
 • Nog eentje van gisteren omdat de aller eerste schooldag van
 • Heel soms vergeet ik eventjes dat ik ziek ben nooit

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

My Week, My Pictures #2ndhandmade

23 mei 2016

My Week, My Pictures #2ndhandmade

23 mei 2016

2ND HAND (MADE) GENT 2ND HAND (MADE) GENT 2ND HAND (MADE) GENT

Een dagje te laat, weeral, maar deze keer met een extra goeie reden: 2ND HAND (MADE)! De afgelopen week stond zo goed als elke dag in teken van dit evenement! Facebook-messenger stond niet stil en buiten de werkuren was er altijd wel iets dat geregeld moest worden. Vanaf vrijdag ging ik helemaal in 2nd-hand-made-modus waardoor ik de afgelopen drie dagen amper sliep, honderden kledingstuks door mijn handen liet gaan, sociale media up to date hield en eindigde met een berg kuis- en sleurwerk. Gelukkig werd ik daarin vergezeld door topgezelschap: Helena, Isabelle, Sharon & Laura, dikke merci voor de massa’s fijne samenwerking, de realisatie van een topconcept (al zeg ik het zelf) en vooral ook voor de vele uren lachen die we hadden naast al dat harde werken!

Vandaag zindert het event nog na. We zijn dus nog even druk ook al vallen we allemaal omver van de slaap. Maar één dezer krijgt u een schone terugblik op ons event, dat beloof ik!

1 Comment

 • Sarah 24 mei 2016 at 18:33

  Het was super! Ik kijk al uit naar de volgende editie.
  Ps: ik droom nog steeds van de heerlijke chocoladetaart met maltesers.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×