my week, my pictures Schermafbeelding 2016-02-28 om 13.47.11 Schermafbeelding 2016-02-28 om 13.46.53 Schermafbeelding 2016-02-28 om 13.46.39 Schermafbeelding 2016-02-28 om 13.46.30

1. Last minute beslisten we dit weekend even met twee erop uit te trekken. Er lag hier nog een Bongo-bon en zo vertoefden we dit weekend in de modestad van België: Antwerpen. Ik kan je nu al verklappen dat we een zalig kinderloos-weekend hadden en heel wat coole, hippe, relaxe dingen deden. Het volledige verslag kan je hier morgen lezen!

2. Mijn kleine man wordt steeds groter en groter. Hij draait zich nu volledig zelf en bestudeert steeds meer zijn speeltje. Ik kan hem vaak gewoon op eten, zo graag zie ik dat manneke. Oh wat zal mijn hart pijn doen als ik binnen vijf weken terug aan de slag moet…

3. Het loopavontuur ging deze week gewoon verder. 30 minuten lopen lukt hier ondertussen aardig. Het nieuwe doel is dan ook de 5 kilometer lopen binnen die 30 minuten! Momenteel doe ik daar nog 32 minuten over dus ik hoop één dezer het toch te halen.

4. Het is definitief: deze zomer trekken we naar Berlijn. We reserveerden via airbnb een appartement en kunnen aan de voorbereiding beginnen. Ik tel nu al de dagen af tot vertrek…

5. Deze week was het Kid’s Clothes Week en tot vrijdag deden we gewoon mee. Er rolden enkele schone stuks vanonder mijn naaimachine en belandde daar zelfs twee keer mee op de blog van Kid’s Clothes Week. Het vrij naaien vind ik heerlijk en ik heb nog tonnen inspiratie… Komende weken ziet u hier zeker meer nieuws verschijnen… ;-)

Hoe was jullie week? Deden jullie dit weekend iets speciaals? Staat er binnenkort bij jullie een kinderloos weekend op het programma of vind je het net moeilijk om je kids achter te laten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie

  1. Mooi overzicht!

    Ik had een bijna kinderloos dagje zaterdag… een dagje wellnessen met mijn beste vriendin… 200% genieten.

    Zondag liet zoonlief me dan toch wel duidelijk verstaan dat ik iets goed te maken had, de papa voelde zich niet zo geweldig, dus zijn we met ons tweetjes gaan wandelen en een piratenpannenkoek gaan eten (hij dan, ik genoot van een lekkere cappucino). Heerlijk weekend dus :)