my week, my pictures instagram Schermafbeelding 2016-03-13 om 11.14.34 Schermafbeelding 2016-03-13 om 11.14.16Schermafbeelding 2016-03-13 om 11.14.06Schermafbeelding 2016-03-13 om 11.13.541. Ons gezin kreeg deze week af te rekenen met heel wat ziektekiemen. Axelle stond maandagochtend op met 40° koorts en Baptiste bleek last te hebben van valse kroep. Even later was ook papa geveld en nog eens een dag later had ik het vlaggen. Eén remedie: rusten!
2. Plannen vielen door al dat ziek zijn in het water dus tjah, er zat niet veel anders op dan het gezellig maken thuis. Ik ben fan van cactusjes en zeker van deze schattige exemplaren die ik onlangs kocht in Ikea (waar ze toch werkelijk alles hebben he haha.)
3. Tussen mijn koortsbuien door begon ik aan het inladen van mijn persoonlijke stoffenkast. Nu ligt alles op een hoopje boven op zolder maar daar wil ik in de toekomst verandering in brengen. Alleen bleek al snel dat één kast nooit voldoende zal zijn om al mijn moois op te bergen…
4. Niet veel anders deze week dan beelden die te maken hebben met het ziek zijn. Ook al zijn mijn kids ziek, ze blijven in stijl gekleed gaan… Axelle is trouwens aan de betere hand en broer zijn valse kroep maakte plaats voor Axelle haar ziektekiemen. Dit weekend zit hij met 40° koorts…
5. Mijn ventje blijft om op te eten, hoe ziek ook… en Nijntje, die brengt gewoon troost!

Hoe was jullie week? Ook last gehad van al die ziektekiemen die in het land zijn of blijven jullie (voorlopig) gespaard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. Hier zijn de kinderen de afgelopen weken per toerbeurt ziek geweest dat betekende dat in week 4 papa en mama aan de beurt waren. En de eerste zieke kroop er aan het eind van de week weer bij, wij gaan nu dus week 5 in met zieken…. blehh. Ik ben er echt helemaal klaar mee!! Hopelijk is het nu echt snel over.

  2. veel beterschap aan iedereen. Hier nog geen kindjes dus dat zijn al minder potentieel zieken. Ik had 3 weken en 5 weken geleden last van koortsige verkoudheden en probeer nu gezond te blijven.
    Hopelijk stopt de zon de vele zieken overal.

  3. Zo’n schattige foto’s!

    Ik hoop dat alle ziektekiemen vertrokken zijn!

    Mijn zoontje is op en af ziek geweest en ik hoop dat het nu voor lange tijd voorbij is en mijn man is meer dan een week lang ellendig geweest… zo net niet ziek genoeg om niet te gaan werken maar na een werkdag helemaal op zijn… Ikzelf ben gespaard gebleven en hopelijk blijft dat zo;)