Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.30.50Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.31.28 Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.31.18 Schermafbeelding 2016-04-03 om 21.31.02My week my pictures1. Zij die de blog volgen en/of Instagram weten dat ik deze week genoot van mijn allerlaatste week thuis, na meer dan een jaar uit werkrolatie te zijn . Dat thuis zitten was in functie van moederschapsbescherming en daarna moederschapsrust. Aan de vooravond van mijn werkhervatting kan ik niet geloven dat dit jaar om is. Waar is al die tijd naar toe? Ik genoot dus extra van de kids, ook al was Baptiste bijzonder zwaar ziek en probeerde niet al te veel af te tellen in mijn hoofd naar morgen. Bijzonder benieuwd ben ik naar hoe alles zal gaan en vooral hoe ik al mijn activiteiten, plannen en verwachtingen in 24 uur per dag zal kunnen verwezenlijken…

2. Dit weekend stond ‘Hertog Jan’ letterlijk en figuurlijk op het menu. Kindjes eventjes weg en hup met 8 vrienden aanschuiven aan tafel in een 3-sterren-restaurant. Dat het lekker was, daar valt gewoon niet over te discussiëren. Ik at de lekkerste eend ooit en werd omver geblazen van sommige gerechten. Dat dit alles kon in een heerlijke, relaxe sfeer, zonder het gevoel te hebben van ‘oh god, ik moet ik hier op mijn tellen letten want ik zit in een 3-sterren-restaurant’ was helemaal mooi meegenomen!

3. Deze week was het nog eens shopping-time met mijn kleine meid. Deze keer stond op het boodschappenlijstje nieuw schoeisel. Zoals altijd trok ik richting ‘Aap Noot Mies‘. ‘t Is mijn favoriete schoenenwinkel en wederom scoorde ik schattigheden voor Axelle haar voetjes. Op bovenstaande foto’s zie je haar nieuwe goudkleurige sneakers van Vega maar ook een paar sandalen kon niet ontbreken.

4. Ik heb getwijfeld, hoe stom het ook mag klinken, om woensdagavond naar Brussel af te zakken. 22 maart heeft iets in mijn hoofd en hart veranderd, al geef ik dat niet graag toe. Maar uiteindelijk was ik sterker dan mijn angst en genoot ik in het Koninklijk Circus van Underworld, samen met manlief. Top concert en top nostalgie!

5. Ik ging de uitdaging van Femma aan en doe mee met hun schoonmaak-maand. Al ga ik niet helemaal hun kalender volgen. Ik maakte alvast dit weekend tijd om onze garage uit te mesten. Sowieso ben ik niet van plan om helemaal geminimaliseerd te gaan leven ofzo maar een beetje een overzicht hier en daar, dat kan echt geen kwaad… Zeker niet als je zoals ik te veel onafgewerkte to-do-lijstjes hebt!

Hoe was jullie week? Hebben jullie vakantie of blijven jullie tijdens de Paasvakantie gewoon aan het werk? Genoten jullie vandaag van de eerste echte lentedag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Hopelijk viel dat wat mee zo terug aan het werk.
    Ik vond dat zelf niet zo gemakkelijk na meer dan een jaar thuis. (ik werk in dezelfde sector denk ik :-))
    Veel succes in ieder geval met het opnieuw vinden van een ritme in jullie gezin.