my week my pictures weekoverzicht liesellove Schermafbeelding 2016-04-10 om 14.15.35 Schermafbeelding 2016-04-10 om 14.15.21 Schermafbeelding 2016-04-10 om 14.15.04 Schermafbeelding 2016-04-10 om 14.14.351. Mijn baby is al lang geen baby meer, ‘t kind groeit als kool. Erg verbazingwekkend is dat niet aan het tempo dat hij eet. Vroeger dan standaard wordt voorgeschreven startten we deze week met het geven van een beetje brood. Niet omdat we de goeie raad van experts niet willen opvolgen, wel omdat het kind anders teveel decibels produceert om aan eten te komen…

2. Heerlijk wanneer de kindjes nog in bed liggen en ik tijd heb om rustig wakker te worden. Met bijhorende koffie dan nog wel. Als je op van die dagen er dan ook nog eens relatief goed uitziet als je uit bed komt, dan is dat gewoon helemaal top!

3. Ik doe mee met de uitdaging van Femma, weliswaar op mijn manier. Vrijdag stond mijn kledingkast op het programma en het resultaat is spectaculair! Lang leve Marie Kondo!

4. De dagen dat ik tot de middag in mijn pyjama kan zitten zijn voorbij. Deze week begon ik terug te werken. Ik had er bijzonder veel schrik voor, en eigenlijk zelf niet echt goesting. Maar na één week terug gewerkt te hebben, kan ik zeggen: het is goed zo! Al mag ik in mijn pollekes wrijven dat het niet om een fulltime job gaat.

5. Mijn mama en ik, we spraken er al lang over maar eindelijk was het deze week zo ver. Ik geef mijn naaikriebels door aan haar en hoop met mijn vakkundige instructies *ahum* haar even gepassioneerd te maken over dat naaien als ik!

Hoe was jullie week? Willen jullie nog meer te zien krijgen van mijn week? Volg me dan op Instagram. Daar post ik dagelijks wel een of meerdere foto’s. Opgelet: Instagram is bijzonder verslavend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Ik ruimde hier een tijdje geleden ook onze dressing op à la Marie Kondo…en ik ben nog iedere ochtend blij als een klein kind met het resultaat. Zo’n overzichtelijke kleerkast geeft ongelofelijk veel rust in mijn hoofd vind ik! En dat opnieuw gaan werken: ik gaf mezelf steeds een maandje de tijd om ‘er wat in te komen’. Ik legde de lat niet te hoog op huishoudelijk vlak en ik genoot na mijn werkuren van de tijd met mijn kinderen. Goed plan vind ik nog steeds :) Lieve groet, Els

  2. Dat wordt echt al een heel ventje he!! Mooi!!

    We hadden een leuke paasvakantieweek, maar vanmorgen waren zowel Giel als ik blij dat hij weer naar school mocht :)