my week, my pictures liesellove instagram Schermafbeelding 2016-04-17 om 08.14.50 Schermafbeelding 2016-04-17 om 08.14.40 Schermafbeelding 2016-04-17 om 08.14.29 Schermafbeelding 2016-04-17 om 08.14.18

 1. Het werken en een ritme vinden verloopt langzaam maar zeker. Tijd vinden om te naaien en zo van die creatieve dingen, dat ligt nog wat moeilijker. ‘s Avonds ben ik te moe om mij nog achter de naaimachine te zetten en in het weekend heb ik zoveel te doen dat het er precies niet van komt. Al kan ik dat ding nooit helemaal uit het oog verliezen en helpt het natuurlijk altijd als er deadline’s zijn zoals bij deze jumpsuit. Een testertje die snel verkrijgbaar zal zijn!
 2. Niet veel tijd zeg je? Waarom maak je dan toch nog zelf dingen? Wel, deze eigen fotokader maakte ik op een kwartiertje tijd. Ik had echt meer werk met het zoeken van de juiste tang en het maken van de foto’s! Ook zo een kader maken? Bestel dan foto’s bij Webprint en volg mijn DIY!
 3. Ik liep meer dan een maand niet. Een huis vol met ziektekiemen zorgde ervoor dat ik even mijn drive kwijt raakte. Op een gegeven moment had ik dan ook geen zin meer om het herop te nemen uit schrik dat ik dat half uur lopen niet zou halen. Donderdag kon ik echter al mijn moed bijéén schrapen en deed ik de ‘Watersportbaan’. Bleek dat het eigenlijk allemaal nog wel meevalt. Vanaf nu wekelijks een date met mijn loopschoenen op donderdagavond (al zou ik willen dat het twee keer per week wordt.) Hoe doen jullie dat? Werken, gezin en lopen?
 4. Kleine projecten en het blij maken van mensen, dat vind ik gewoon fijn. Wil je nog meedoen met onze give-avay? Dat kan nog tot deze middag 12 uur en ik probeer echt deze avond de winnaar bekend te maken!
 5. Het is terug werken-tijd en dat bevalt me uiteindelijk veel beter dan eerst gedacht. ‘s Morgens vond ik al enige routine waardoor te laat op mijn werk aankomen gelukkig vermeden kan worden. Ik ontbijt in mijn auto maar als ik opsta neem ik wel even de tijd voor mijn eerste tas koffie. Hoe mijn morgenroutine er verder uitziet? Awel, daar moet ik gewoon binnenkort eens over bloggen! haha!

Hoe was jullie week? Hoe doen jullie dat: werken, gezin en vrije tijd? Hebben jullie veel slaap nodig? Sta je net zoals ik vroeg op of heb je iets meer ruimte ‘s morgens? En wat zijn jullie beste ontbijttips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Ik werk deeltijds, maar zelfs hier houd ik met moeite alle ballen in de lucht. Al is dat mijn eigen schuld natuurlijk. Ik werk eigenlijk voltijds voor mijn job, maar word dus halftijds betaald ?. Het blijft een eeuwige balansoefening. Dat lopen probeer ik ook 2 keer per week te doen.

 2. Onze “vrije tijd” is momenteel werken in huis, dus op dit moment is het wat pompen of verzuipen gezien er nauwelijks tijd is voor quality time of me-time. Maar goed, dat passeert ook, tegen de zomer zou dat terug beter moeten zijn. Maar dan nog blijft het zoeken naar het goede evenwicht. Een goede truuk is je vrije tijd of ontspanning echt inplannen. Want anders komt het er gewoon niet van. En vanaf 1 augustus ga ik 5 maanden ouderschapsverlof nemen in 4/5, daar kijk ik erg naar uit!
  En helaas hebben wij allebei veel slaap nodig om goed te functioneren, niet evident dus als jonge ouders. Wij staan in de week om 6u op, de kindjes rond kwart voor 7. Vroeg dus, naar mijn normen :-) Mijn man moet om 7u de deur uit maar daarna heb ik met de kindjes wel nog 3 kwartier om alles rond te krijgen. Ik vind het wel fijn dat dat “op het gemak” kan ;-)

 3. Het creatieve schema beperkt zich vaak tot een uurtje ‘s avonds na 21 uur (als er niet meer wordt gewerkt dan, tenzij op vrijdag, dan kan het vroeger), een avond patroon, een avond stof knippen enz…Gelukkig wordt hier niet geslapen voor 24.00 u, en op zaterdag en zondag zoals nu is het gewoon werken geblazen …maar ik zou het niet anders willen dan druk, druk, druk:), dat geeft me net tonnen energie!

 4. Ooh! Die jumpsuit! <3
  Leuk gedaan de fotokader, hier ook een niet heel originele pakjespapa in huis (gelukkig wel een heel lieve) dus ik zou mij ook beter zelf iets knutselen :)

 5. Lopen, gezin en werken: keuze was snel gemaakt… Ik loop niet meer. Ik mis het wel, zeker nu het weer een pak beter is/wordt en ik heb me altijd voorgenomen om terug te starten als er tijd voor vrijkomt, maar momenteel is dat nu niet aan de orde.
  Het is niet enkel de tijd die ik mis, maar vooral de energie. Ik weet (diep vanbinnen) dat ik van lopen energie krijg, maar de start-energie ontbreekt me.

 6. Vroeger opstaan lukt mij niet, maar ik ontbijt meestal op het werk terwijl ik mijn mails lees.
  Lopen gebeurt ofwel in mijn middagpauze, maar ik heb dan ook het geluk dat ik op 5 minuten wandelen van mijn werk woon, dus rap op en af kan. Ofwel ga ik ‘s avonds lopen net nadat de kindjes in bed zitten.
  En naaien dat is voor ‘s avonds laat, hoewel het de laatste maanden ook beperkt is en ik toch terug iets meer tijd achter die machine zou willen zitten. Wie weet vind ik vanavond tijd om die jas af te werken waar we al 2 weken aan bezig zijn …

 7. As we Speak zit ik op het werk mijn oikos yoghurt op te eten als ontbijt ;) die vullen meet dan gewone yoghurt en lekker! Nu kom ik met de fiets naar het werk maar vroeger schminkte ik me deels in de auto. Huid deed ik voor de spiegel thuis maar ogen etc deed ik gewoon aan het rood licht. Elke minuut telt hè ;). Nu begin ik super vroeg te werken zodat ik de dochter tegen vier uur aan school kan afhalen en koken tegen dat manlief en zoon van de crèche terugkomen. Zo hebben we ‘s avonds toch nog wat rustige gezinstijd en kan ik mezelf wijsmaken dat ik alles onder controle heb ;). Succes met de zoektocht naar je ritme. Dat komt wel ;)