Schermafbeelding 2016-05-01 om 18.37.00 Schermafbeelding 2016-05-01 om 18.36.52 Schermafbeelding 2016-05-01 om 18.36.36 Schermafbeelding 2016-05-01 om 18.36.25 Schermafbeelding 2016-05-01 om 18.36.12

  1. Deze week had ik een weekje verlof. Ik weet het, schandalig als je nog maar net 3 weken terug aan het werk bent. Toch heb ik ten volle genoten van dat weekje tijd. Axelle rustig naar school kunnen brengen en ‘s avonds daar ook kunnen zijn als de schooltijd uit is… En oh, dan vergeet ik nog hoe relax ik de dag met mijn kleine man kan starten die werkelijk altijd aan het lachen is. Zelfs als hij net zijn ogen geopend heeft…
  2. Verlof staat naast relaxen ook gelijk aan leuke dingen doen. In mijn geval betekent dat ook enige uurtjes achter de naaimachine spenderen. Met van alles bezig zijnde krijg ik even geen structuur in het systematisch maken van foto’s en blogberichten over mijn maaksels. Maar allé de machine staat hier niet stil en dat is het belangrijkste… Op bovenstaande foto zien jullie de linden sweatshirt, waar ik later deze week nog wel uitgebreid over blog.
  3. Af en toe gas terugnemen en tijd maken voor koffietjes en dat helemaal op mijn eigen. Zalig vind ik dat. Nooit gedacht dat ik nog alleen een koffiezaak ging binnen stappen om daar in mijn eentje te genieten van dat lekkers, maar kijk, het moederschap leerde mij het alleen zijn ook appreciëren.
  4. April zit erop. Ik sloot deze maand af met een berg aan nieuwe stoffen. Zoveel dat ik zelfs niet durf uit te rekenen hoeveel ze mij allemaal gekost hebben. *schaterlach*
  5. Vollen bak bezig met de voorbereidingen van 2ND HAND (MADE) en daar hoort taart proeven ook bij!

De week sloten we af met een heerlijke zomerse zondag. Die eerste echte zonnestralen deden meer dan deugd! Dus ik ben klaar voor de nieuwe werkweek, jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties