My Week, My Pictures & een winnaar!

Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.08.01 Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.07.49 Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.07.24 Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.07.14 Schermafbeelding 2016-05-16 om 10.07.03

  1. My Week, My Pictures een dagje later dan normaal, maar omdat het een vrije dag is vind ik dat het toegelaten is. Het is tenslotte nog steeds weekend. Gisteren was er trouwens weinig tijd om een overzicht online te plaatsen want we vierden de hele dag feest met familie. We aten overheerlijk eten van “De Kokmadam“, genoten van een regenvrije dag, maakten foto’s op de ouderwetse manier en leefden ons in, in de rol van sumoworstelaars. Heerlijke dag, al sloten we hem wel af in mineur met een Axelle die meer dan 40° koorts maakte.
  2. Afgelopen weekend werd mijn blog overspoeld met bezoekers. Bezoekers die bijna allemaal kwamen voor dat éne bericht gericht aan Mevrouw Rutten. Voor mijn statistieken is dat fantastisch maar eigenlijk vind ik het nog steeds zonde dat ik zo iets moet schrijven. Ik heb het bericht ook naar haar gemaild en stiekem hoop ik dat ik toch enigszins reactie krijg. Al vermoed ik dat mijn post allicht verticaal geklasseerd zal worden…
  3. Mijn mannetje is er eentje die nooit stil zit. Zijn park vindt hij maar niks en al sinds zijn zes maanden slaagt hij erin zijn doel, ergens in de ruimte, te bereiken. Zitten vond hij minder interessant want tjah dan blijf je ergens ter plaatse, terwijl hij altijd zoveel dingen rondom hem ziet. Maar deze week ging hij er eindelijk zelf voor en sindsdien gaat hij verschillende keren per dag uit zichzelf zitten. Hoera voor Baptiste dus.
  4. Sinds kort installeerden wij een nieuw slaapritueel in bij Axelle. We maken haar melkje, gaan naar boven en lezen nog enkele verhaaltjes in haar bed. Ze geniet duidelijk van deze exclusieve aandacht en sowieso vindt zij boekjes lezen heerlijk. We hopen trouwens met dit ritueel haar slaappatroon terug te bevorderen. Daar waar zij altijd goed sliep en nooit problemen maakte om te gaan slapen, is het nu elke avond misérie. Letterlijk van alles is ze bang waardoor ze veel te laat inslaapt en bijgevolg overdag oververmoeid is. Met alle gevolgen van dien… Ik voel dus een blogpost aankomen, haha.
  5. 2ND HAND (MADE) komt dichter en dichter. Dat betekent veel werk maar ook heerlijke taart proeven die zij voor ons voorziet. Ook zo een lekker stukje taart proeven? Kom dan 22 mei zeker eens langs!

En dan is er nog de winnaar van de stofjes. Wederom door het feest ben ik een dagje te laat. Ik ben nu éénmaal gene krak in het volgen van mijn eigen timing. *schaterlach* Eerst en vooral zeg ik graag nog dat ik alle reacties hartverwarmend vond waarvoor dank. De winnaar schreef dit: “Hiephiephiep voor Liesellove en voor jou!!! Blij met jouw blog, je foto’s en met jou als vriendin. En dat pakje wil ik héél graag winnen.” Hoera dus voor Evy, de zwart/wit-stofjes komen je kant op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

  1. Toen ons drietal klein was, waren de avonden helemaal niet leuk: ik heb dorst, ik ben bang, ik kan niet slapen, nog een zoentje, knuffel enz. Wat heel lief begon, eindigde in een gefrustreerde avond: kinderen te laat in bed zodat ze de volgende ochtend niet te genieten waren, wij die niks hadden aan onze avond. We probeerden van alles en niks hielp. Tot we het stempel/sticker- systeem probeerden. En na een week was het probleem voorbij: na een verhaal, nog een babbel met de kindjes apart en een dikke knuffel, werd het rustig.

  2. Dan kijk ik heel erg uit naar dat artikel en hopelijk zijn er tips. Hier ook alle avonden drama. Ik dacht nog zo’n wekker voor peuters met een lichtje te kopen, maar had jij dat ook niet?

  3. Tot een dikke week geleden was slapen gaan hier ook niet echt ’n probleem… nu verzint Axl-Miro (3,5 j) allerlei excuses om nog wat langer wakker te mogen blijven. Het helpt natuurlijk niet dat het nog klaarlicht is op het moment dat hij naar boven moet. Het is nu 20u55 en hij ligt met ogen wagenwijd open in zijn bed :-/ dat belooft alweer voor morgen! Succes met Axelle, de gouden tip is welkom 😉