My Week, My Pictures & Pin it and make it #17

Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.25.32 Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.25.10 Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.24.51 Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.24.23 Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.24.11

 1. Ik zit goed in mijn vel, allé, psychisch dan toch. Yup, er mogen zeker wat kilo’s af en het mag misschien allemaal wel wat strakker en… Maar in mijn hoofd zit het goed. Het voelt alsof mijn mentale veerkracht weer helemaal terug is en dat doet deugd. Ik heb goesting in het leven, dikke vette goesting! *schaterlach*
 2. Ik probeer, heel erg hard, en ik probeer het niet al te hard te verwachten van mijn medemens. Al is het fijn als zij hetzelfde doen… Moest iedereen ter wereld dat maar eens wat meer proberen…
 3. Baptiste klein tistje was deze week ziek. Weer één of ander buikgriepje opgedaan in de crèche. Ziek zijn betekent bij hem extra veel wenen wat na een zware werkdag best pittig is om te dragen. Maar kijk, ondertussen is hij weer het spring in het veld zoals we hem kennen en haalde hij zijn eetachterstand van afgelopen dagen dit weekend meer dan in. Hoe zit dat bij jullie bijna-9-maander? Wordt die ook zo lastig als hij niet krijgt wat je zelf aan het eten bent? Of is alles wat je voorschotelt nog ok?
 4. Weken is het geleden dat ik nog blogde over mijn eigenste Pin-it-and-make-it-project. Elke week iets maken en bloggen lijkt moeilijker te verwezenlijken dan oorspronkelijk gedacht. Ik gebruik Pinterest nog steeds continu als inspiratie en doe er dus best veel mee. Maar het bloggen, dat is een paar andere mouwen. Vandaag maakte ik alvast in functie van de workshop heerlijke chocoladetaart a.h.v. een super eenvoudig recept van Elisanna! En in dit korte weekoverzicht raakt het dan toch online.
 5. Stilzitten lijkt niet echt in mijn aard te zitten. Mijn hoofd loopt soms echt over van allerhande gedachten over wat ik zou kunnen doen en wil doen. Toen we beslisten om te stoppen met de webshop, beslisten we tegelijkertijd dat er wel nog iets zou moeten zijn. Het contact met anderen vinden we belangrijk en ons eigen doel,  naast onze vaste job ook. Vandaag was mijn allereerste huiskamer-workshop en ik vond het heerlijk om doen. Hopelijk zijn alle deelnemers evenzeer tevreden.

Hoe was jullie week? Stilaan aan het aftellen naar vakantie of werken jullie zoals mij gewoon door in de grote vakantie? Wil je kans maken op een toffe prijs? Ga dan zeker eens kijken bij ons vorig blogbericht. Verder rest me enkel jullie een goeie nieuwe week toe te wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. Mijn zoontje is één dag jonger dan Baptiste en hij was deze week ook ziek… Hij had een oorontsteking. En een zieke baby is niet leuk en vermoeiend… Qua eten wordt ons meneertje een beetje kieskeurig. Hij wil van alles proberen en hij kan snel boos worden als hij iets niet krijgt. Maar ja, gelukkig gaat het eten hier allemaal vlot.

  En op het gebied van Pin it & make it… Ik was vol goede moed begonnen, maar ik heb ook een paar steekjes laten vallen. Hoog tijd om terug in gang te schieten!

 2. Toen je vertelde dat je ging stoppen met je webshop, was het een droom van mij dat je in je woonkamer af en toe een workshop zou geven. Ik had namelijk ook het gevoel dat je het menselijk contact heel belangrijk vond en je het niet wou verliezen. Vandaag was ik een van de gelukkige deelnemers die jouw eerste huiskamer- workshop mocht volgen. ( Ik had zelfs deze workshop gewonnen). En het was en is echt een aanrader.
  Ongeveer twee jaar geleden was ik ingeschreven om bij jou een workshop te volgen en toen kon ik niet komen omdat mijn lichaam het liet afweten, Sindsdien heb ik niet meer echt genaaid (met uitzondering van een kleine herstelling), zelfs de geknipte stof ligt nog klaar.
  En vandaag ben ik dankzij jou terug aan het naaien gegaan. Het ging nog helemaal niet zo vlot maar toch had je geduld met me (en met mijn korte armen). Je nam de tijd voor iedereen. Iedereen kon op haar eigen ritme werken. En weet je…ook al kwam ik helemaal “kapot” thuis, de kriebels om verder te naaien zijn er terug dankzij jou ?.

 3. fijn dat je zo goed in je vel zit, niks leuker dan dat te voelen en de energie die je daardoor krijgt!! Hoe mijn 9-maandertjes waren, wow, ik kan het me precies echt niet meer herinneren!! Pin it make it is bij mij intussen een ramp… 2 per maand dacht ik dat moest lukken, gezien de drukte, maar de afgelopen maanden waren zo’n ramp door onze verhuis naar Amerika, waar ik nu ook echt tot niks kom wegens gebrek aan spulletjes/omgeving/tijd, dat ik niet denk dat ik er dit jaar veel ga kunnen doen. Hoewel ik wel misschien een inhaalbeweging wil doen eens ik in ons nieuwe stekje ga zitten, want vééééééééééél plannen voor daar!! 😉 Superfijn dat de workshop goed was, lijkt me echt iets voor jou! De reactie hierboven spreekt boekdelen!!