My Week, My Pictures – Pin it & Make it #20 & uitslag van de give-away!

Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.04.54 Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.04.41 Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.04.32 Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.03.58 Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.03.46

  1. Deze week genoot ik erg na van ons vriendenweekendje Amsterdam. Later lees je er hier alles over maar deze week moest ik dus bekomen. Want het was zalig maar best vermoeiend. Elke dag zat ik tegen 22 uur in mijn bed en geloof me, voor mijn doening is dat echt vroeg, haha.
  2. Gentse Feesten, meer moet ik daar niet meer over zeggen hé…
  3. Helaas werd deze week weeral overschaduwd door een vreselijke gebeurtenis. Op de één of andere manier heb ik wel het gevoel dat ik er anders mee begin om te gaan. Begrijp me niet verkeerd, de beelden doen mijn hart pijn en de tranen prikken dan. Maar in mijn hoofd lijk ik stilaan rekening te houden met aanslagen, hoe bizar dat ook moge klinken. En eigenlijk word ik van dat idee in en in-triest.
  4. Woensdag 13 juli was mijn deadline voor de blogtour, maandag 11 juli naaide ik de jas. Dus ik mag zeggen dat dit naaiwerkje mij deze week behoorlijk in de ban hield. Dinsdag naaide ik de knopen aan en ’s avonds werd de fotoshoot gedaan. Van een timing gesproken…
  5. Foto’s nemen, het hoort bij mijn leven. Maar eindelijk vatte ik de koe bij de horens en verdiepte ik mij in ‘Shoot‘. Ik leerde al heel veel bij en zit continu te experimenteren. ’t Leidt nog niet altijd tot iets goeds maar ik amuseer mij er mee. De handleiding van mijn toestel ligt klaar om verder uit te pluizen, in mijn hoofd heb ik allerlei plannen met mijn spiegelreflex en ik pin er lustig op los. Die pins probeer ik ook te lezen en toe te passen, dus eigenlijk is dit ook een onderdeel van mijn pin-it-and-make-it-project! 😉

Gezien ik vergat te vermelden wie de tickets voor ‘De GVR’ heeft gewonnen, voeg ik het er hier ook nog maar snel aan toe! Hoera voor ‘Ikbenvink’! Neem je even contact met me op? Schermafbeelding 2016-07-17 om 22.02.06

Verder rest me enkel jullie een fijne week toe te wensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie

  1. Ha, dat fotobord ga ik volgen! Ik heb mij in september ingeschreven voor een cursus fotografie, want ik wil eindelijk ook eens werk gaan maken van betere foto’s. Benieuwd of ik ga leren wat ik wil leren…