Mijn week in vijf beelden, omdat ik dit jaar wat meer wil stilstaan bij hoe mijn week verliep, houd van archieven en het vastleggen van herinneringen en gedachten. Al mijn beelden van deze week zien, volg me dan op instagram.

1. Axelle startte deze week met school. Een grote gebeurtenis, zowel voor haar als onszelf. Onze kleine pruts achter laten in de grote school, daar werd ik wel wat emotioneel van. Maar het werd tijd, onze madam had duidelijk een nieuwe uitdaging nodig. Ze is nu alvast verkocht aan turnen en tekenen in de klas. Dat ze deze week ook een project uitwerkten rond racen, dat maakt het helemaal top want ze is verzot op auto’s.
2. Axelle in een nieuw genaaid kleedje, als patroontest voor Compagnie M. en Lily & woody. Het kleedje werd vorig jaar nog gemaakt. Het illustreert voor mij echter de naaigoesting die er steeds meer en meer insluipt. Meer en meer omdat het niet meer moet en weet je, dat is een bijzondere verademing.
3. Ik zei het al: naaigoesting. En dat zorgde ervoor dat ik eindelijk aan een project werk waar ik al maanden mee wil starten. Iets met Jottum en Tinny en hopelijk heel binnenkort een mooi eerste proefexemplaar. Want ook al ben ik niet echt eentje die teststofjes gebruikt voor ze in de schone stof knipt, deze keer speel ik toch op safe.
4. Eén van mijn voornemens van dit jaar is minder eten weggooien maar ook meer tijd maken voor ons familiegeluk. Voor mij hoort gezonde voeding daar ook bij want de afgelopen jaren schoot ik daarin tekort. Deze week begon goed want ik maakte een planning en sloeg bijna geen maaltijd over. Een wonder voor mezelf. Echter, een nog groter wonder is dat er deze week iedere dag een verse maaltijd op tafel stond. Pluim voor mezelf!
5. Samen met Axelle trokken we voor de eerste keer naar de cinema om ‘The Good Dinosaur’ van ‘Walt Disney’ te bekijken. We hadden een geweldige familiemiddag die voor herhaling vatbaar is. Op voorhand had ik wat schrik want Axelle en lang stil zitten, dat zit er zelden in. Maar ze was gefascineerd door de film en vertelt nog steeds over de dinosaurussen. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Ik ben zo hard fan van die foto-weekoverzichtjes dat ik er vorige vrijdag ook mee gestart ben :) . De tijd gaat inderdaad ongelofelijk snel en op die manier hoop ik ook die mooie beelden wat langer te bewaren! Zoals jullie kleine meisje: nu pas heel flink gestart op school, maar binnen de kortste keren vraagt ze wanneer ze naar haar 1ste fuif mag (believe me..). Oh ja: ik krijg alvast het water in mijne mond bij het aanschouwen van je bordje…dikke duim voor je, hoor! Lieve groet, V.