1. Tijd gaat snel en dat bewijst deze foto. Ik nam hem deze week terwijl kleine man eigenlijk al +16 weken is. Ongelooflijk dat ik enkele maanden terug nog zwanger was. Ondertussen is Baptiste al een flinke man die eindelijk zijn ritme vond. De huildagen lijken definitief voorbij. Nu het al enkele weken rustig verloopt ten huize Liesellove durf ik dat eindelijk luidop zeggen.
2. Sinds begin december zijn we bezig aan det uitverkoop van onze webshop. Het geeft een goed gevoel dat steeds meer stof verkocht raakt en wat rest laatste stuks zijn. Al moet ik toegeven dat ook in dit geval de laatste loodjes het zwaarst wegen… Ik tel af tot het moment dat we definitief de deuren kunnen sluiten en aan nieuwe verhalen en dromen kunnen beginnen.
3. Ik twijfelde heel erg over dit kleedje. Kan ze het wel dragen of niet? Is ze er mooi mee? Is de combinatie ok? Uiteindelijk konden jullie mij overtuigen en trek ik dit deze lente en zomer zeker aan. Het viel je misschien trouwens op dat ik dezer dagen minder blog over naaisels en toestanden. Niet dat ik daar niet meer mee bezig ben, integendeel. Echter, ik vind het heerlijk om tijd te nemen om mijn maaksels te fotograferen als het mij uitkomt en bloggen over al die andere dingen, tjah, dat vind ik eigenlijk ook heel erg fijn! ;-)
4. Niet achter elke foto zit er een volledig verhaal. Deze vind ik gewoon de mooiste van de hele week: my boy en ik, ik en hij, hij en ik. Nu we in ons ritme zitten, de webshop op zijn einde loopt en er dus meer tijd komt, vinden we meer tijd om te genieten. En oh wat is dat heerlijk…
5. De tweede week van januari blijft voor altijd de week dat ik terug het lopen opnam. Door mijn enkelprobleem deed ik dat heel lang niet. Maar, ik zie teveel instagramfoto’s van lopers en lees te vaak op Facebook loopavontuurtjes van vrienden… Ik kon niet anders dan het zelf terug te proberen. Ondertussen kocht ik een nieuw paar loopschoenen, wat geen overbodige luxe is met mijn voet. Duimen maar dat ik kan volhouden net zoals mijn voet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties

 1. Ooh, ik trok mijn 12 weken foto ook op 14 weken … ik ben dus niet de enige! ;-)
  Geniet van je kleine mannetje … het gaat zo zo zo snel!
  En die megagrote tetradoek met de kruisjes, die heb ik ook. Mooi hè!

  1. haha, neen, dat zijn geen deftige loopschoenen, nu kocht ik dus die roze, die zijn niet zo cool maar wel deftig om te lopen ;-)
   als ik ooit coole loopschoenen vind, ik weet het je te zeggen ;-)

 2. Heel fijn om te lezen dat er terug wat rust komt op het baby-vlak alleszins :-) Ik kan begrijpen dat dat al een heel positief effect heeft op je algemene rust!

  En wat vind ik het spijtig dat je fysieke uitverkopen zo ver weg zijn voor mij. Ik koop niet zo graag online, ik voel graag een stof voor ik ze koop, maar misschien moet ik me er toch eens aan wagen…

  1. Heerlijk is het om niet meer te moeten opstaan en panisch te zijn voor als hij eventueel zou huilen… gewoon terug mezelf zijn en normaal blijven als hij toch huilt… wat een opluchting :-)