1. Het eerste oudercontact moet wel het moment van deze week geweest zijn: horen hoe mijn kleine meisje het doet op school… Best wel iets om fier over te zijn. Wat welke mama hoort het nu niet graag dat haar kindje het goed doet?
2. Baptiste had deze week terug een moeilijkere week. Hij houdt niet van slapen, tenminste toch niet van alleen slapen. ‘s Nachts allemaal geen probleem, maar overdag vecht hij er tegen. Dat maakt van hem soms een lastige baby maar tjah, samen slapen, dat vormt helemaal geen probleem. En nu ik daar eindelijk tijd voor kan maken vind ik het heerlijk!
3. Eindelijk raakte de sjaal af… sindsdien woon ik in die sjaal! ;-)
4. Deze week hielden we nog twee verkoopavonden in Gent. Alle resterende stoffen werden netjes geschikt, zodat mensen niet het gevoel kregen dat ze in een lege winkel aankwamen. Misschien dat er nog één verkoopmomentje volgt, maar toch, het kan best dat deze de laatste waren. We nemen nu eerst een weekje vakantie en daarna zien we wel…
5. Paris, baby, always Paris! Dat stond dit weekend op het menu! Samen met mijn goeie vriendin trok ik twee dagen richting deze magische stad. Het was meer dan zalig! Meer daarover komende week.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

  1. Als je zo die week in foto's bekijkt dan besef je pas wat een avonturen er beleefd werden in die 7 dagen. Zo leuk om even mee te genieten. En wat een topper als afsluiter. Geniet van je weekje vakantie!!