Center Parcs Traveling

Running

Love
Running
Moeder Dochter Liesellove

1. Deze week trokken we een midweek naar Center Parcs. ‘t Zal u niet verbazen dat die korte vakantie ons bijzonder veel deugd deed. Het fantastische, relaxe gevoel dat we de hele week mochten ervaren, bevestigde nog maar eens dat onze keuze om de webshop te sluiten de enige goeie is. Heerlijk om niet continu mails te checken, tijd te hebben voor je kinderen en lekker lui in de zetel te kunnen hangen terwijl de kleine uks een middagdutje doen om te bekomen van al hun ervaringen daar.

2. Door onze reis werden wij getrakteerd op prachtig weer, op één dag na dan toch. Het leverde vele wandelingen op en fantastische uitzichten terwijl ik verder werkte aan mijn start-to-run-programma. De mensen in het park moeten nogal gedacht hebben toen ik daar aan het lopen was en ondertussen een poging deed om foto’s te maken met mijn smartphone… ;-)
3. Just him and me… ‘t heeft niet veel woorden nodig… tijd vinden om terug helemaal ons te worden, ook dat was nodig, en daar werken wij nu aan…
4. Hoera, eindelijk haalde ik de 5 kilometer. Ik wandelde nog stukjes tussenin maar die worden steeds korter. Straks loop ik drie keer 10 minuten en daarna gaat het alleen maar in stijgende lijn. Binnenkort loop ik dus 5 km aan één stuk. De verleiding om verder te trainen naar 10 km wordt dus groot…
5. Zij en ik, we botsen nog veel. Gisteren was het weer van dat: ruzie tussen moeder en dochter. Plots zei ze me dat ze meer met mama wil doen. ‘t Kind heeft dat duidelijk gemist. Daarom trok ik met haar richting Stad, kochten we schoenen en een kleedje en gingen we lekkere pannenkoeken eten. In afwachting van dat lekkers amuseerde Axelle zich wederom met het nemen van selfies… Het is dus zeker niet de perfecte foto maar mijn hart krijgt toch warm als ik er naar kijk!
Hoe was jullie week trouwens? Ik sluit januari af met een positief gevoel en wil de veranderingen die ik in de eerste maand van 2016 zeker verder zetten in februari. Gisteren ging ik trouwens voor het eerst aan de slag met het opruimen volgens Marie Kondo… Hoe dat mij vergaat, dat lees je deze week wel ergens op de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.