• Elke dag probeer ik de ziekte zoveel mogelijk te negeren
 • Ergens ter wereld is er altijd een prachtige zonsondergang hoe
 • Vorige week konden Axelle en ik eventjes ontsnappen aan de
 • Chronische leukemie hebben dat is terecht komen op een zotte
 • Lief klein Estelletje Een kind dat bijna altijd lacht en
 • Estelle 11 maanden oud Stilaan bereid ik me
 • De normaliteit des levens Meer moet dat eigenlijk niet zijn
 • Mijn kleine meid is al lang zo klein niet meer

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Netflix: what to watch #3

12 november 2018
Netflix what to watch

Netflix: what to watch #3

12 november 2018

Netflix, televisie waar ondertussen héél veel mensen een abonnement op namen. De afgelopen weken was het vaak mijn beste vriend. Tijdens nachtvoedingen en overdag, als ik gewoon met Estelle in de zetel wil chillen. Ik keek de laatste tijd dan ook héél veel series. Sommigen waren zo goed dat ik ze op slechts enkele dagen uitkeek. Daarom doen we nog eens een what to watch op Netflix! Heb je zelf nog tips, laat ze dan zeker even weten. 

Ozark

Ozark start onmiddellijk sterk. Vanaf de eerste aflevering voel je dat dit een pittige serie is, die je liefst van al in één keer uitkijkt. Een financieel adviseur verhuist naar de Ozark in Misssouri, nadat zijn zakenpartner een gevaarlijke cliënt bedreigt. Hij krijgt er een loodzware taak. 500 miljoen dollar witwassen in vijf jaar tijd. Houd hij een drugsbaas tevreden of niet? 

Happy Valley 

Catherine is hoofd van een politiekorps en heeft al een pittig leven achter de rug. Haar dochter ontnam zichzelf het leven na een verkrachting, maar had wel een zoontje Ryan. Met haar zoon spreekt ze niet meer. Samen met haar zus voedt ze Ryan op. Tegelijkertijd zit ze achter de persoon aan die haar dochter heeft verkracht. 

The Affair 

The affair keek ik op enkele dagen uit. Heerlijk meeslepend en bijzonder opgebouwd doordat je telkens de gebeurtenissen ziet vanuit de ervaringen van de verschillende hoofdrolspelers. 

Wanneer Alison Bailey, een jonge serveerster die haar kind verloren is, en Noah Solloway, een schrijver, elkaar leren kennen in Montauk op Long Island, hangt er spanning in de lucht. Ze gaan samen een buitenechtelijke relatie aan met alle gevolgen van dien. The affair brengt een meeslepend verhaal waarin niet enkel Noah en Alison uitblinken maar ook hun partners zorgen ervoor dat dit verhaal bijzonder meeslepend is. 

La casa de papel

La casa de papel is een Spaanse serie van Álex Pina. Het vertelt een verhaal van 8 dieven die zichzelf, samen met hun gijzelaars, opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Ondertussen manipuleert het meesterbrein van deze actie de politie op zijn plan uit te voeren. Maar dit verhaal is meer dan misdaad alleen. Passie, liefde, bedrog. Je krijgt bijna sympathie voor de boeven en het meesterbrein achter deze actie! 

Elite

Netflix bestelde razendsnel na het uitkomen van het eerste seizoen een tweede. Ook ik keek in de eerste dagen na verschijnen de serie in één ruk uit. Elite speelt zich af in Las Encinas, een exclusieve school voor de Spaanse elite. Drie arbeidskinderen komen door omstandigheden terecht in deze school. Dit veroorzaakt een culturele strijd. Zeker nadat een meisje wordt vermoord. Elite wordt trouwens vergeleken met de serie Gossip Girl. Als grote fan van deze serie kan ik alvast verklappen dat wanneer je van Gossip Girl houdt, je ook fan zal zijn van Elite. 

Top of the lake 

Een 12-jarig meisje, Tui, probeert zelfmoord te plegen. Ze blijkt zwanger te zijn. Rechercheur Robbin heeft heel wat vragen voor haar. Maar dan verdwijnt Tui. Top of the Lake speelt zich trouwens af in Nieuw-Zeeland dus je weet nu al dat je getrakteerd wordt op prachtige beelden.

The Let Down 

Ik was net bevallen toen ik naar the let down keek. Elke pas bevallen moeder zal zich hierin herkennen. Of eigenlijk elke moeder… Een typische moederserie die gigantisch herkenbaar is en onszelf wat doet relativeren. 

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen vertelt het verhaal van een nieuw samengesteld gezin. De serie speelt zich af in zweden en trakteert je op het feit dat alles nu éénmaal niet over rozen loopt. Veel emotionele uitdagingen, veel drama maar ook veel geluk. Een heerlijke-niet-nadenk-serie.

13 Comments

 • Maika 12 november 2018 at 21:55

  Haunting of Hill house keken wij juist uit en vind ik een aanrader!

  • Liesellove 12 november 2018 at 22:49

   Moet ik onthouden. Net naar riverdale aan het kijken

   • maika 20 november 2018 at 21:52

    Wil ik ook graag zien! De moeite?

 • Britt 12 november 2018 at 23:29

  House of cards is ook een aanrader! Veel binge-watchplezier😉

 • Jill 13 november 2018 at 08:09

  Oh, heel blij met deze tips! Ik ben momenteel nog in de ban van ‘The Affair’ (verslavend zeg…) en Top of the Lake zag ik ook al. Vroeg me al af wat te kijken als ik aan dit tempo doorga met ‘The Affair’, haha ;-).

  • Liesellove 13 november 2018 at 11:27

   Na the affair moest ik echt afkicken. Ik zocht veel series en het duurde even voor ik evenwaardige series vond als the affair. Met zoveel genot naar gekeken.

 • Anoniem 13 november 2018 at 08:20

  Haaaaa dat komt net op tijd…verplicht liggen op 24 weken….😥en niet echt een tv kijker…..sisters vond ik wel heel leuk en luchtig…bedankt voor de tips

 • Kelly 13 november 2018 at 12:49

  Leuke tips! Ongeveer de helft heb ik zelf ook al gezien, de rest staat grotendeels op mijn Netflix ‘My List’.
  The Haunting of Hill House en Bodyguard zijn momenteel mijn grote favorieten en aanraders!

 • eskonpeupejer 13 november 2018 at 14:13

  super allemaal ! Dokter Foster is ook heel goed ! 13 reasons why

 • Ivy 13 november 2018 at 17:03

  Bodyguard was fantastisch. Kort (6 afleveringen) en krachtig !
  En van Marcella keken we beide seizoenen.
  Wij houden van oerdegelijke Britse series…

  • Liesellove 13 november 2018 at 23:35

   Marcella, hartjes voor haar 🙂

 • Goofball 10 december 2018 at 11:48

  Leuke tips. Ik heb ook Casa del Papel uitgekeken en ben net midden in Elite. De andere ken ik nog niet

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×