tadaaz kaartjes kerst

Last-minute-nieuwjaarskaartjes & een give-away

tadaaz kaartjes kerstIk weet niet hoe het bij jullie zit maar hier zijn we verzot op de feestdagen. Het huis helemaal decoreren, nadenken over de kerst- en nieuwjaarsmenu, plannen maken… I just love it! Ik tel dan ook gigantisch hard af naar Kerstavond. Tot die tijd heb ik wel nog een drukke agenda. Elk jaar neem ik mij namelijk voor om vroeg te beginnen aan de cadeautjes en kerstkaartjes. Elk jaar opnieuw moet ik enkele dagen voor Kerst constateren dat ik eerder een deadline-mens ben, haha. Omdat een kerstkaart een beetje onnozel is te ontvangen na Kerstmis, voorzie ik al een aantal jaren een nieuwjaarskaart. 
tadaaz kaartjes kerst

Ook deze keer kon ik terecht bij Tadaaz. Je kan er al dan niet gepersonaliseerde kaarten maken. Ik liet een aantal originele nieuwjaarskaartjes (proefexemplaren) maken maar koos uiteindelijk voor een foto die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Die badfoto blijft één van mijn favorieten. Ook de achterzijde liet ik in één keer meedrukken. Zo rest mij enkel nog het schrijven van de adressen, dat moet zeker nog lukken voor Nieuwjaar! *bloos*

tadaaz kaartjes kerst

Ben je ook een beetje last minute zoals ik dan heb ik goed nieuws. Tot het einde van dit jaar krijg je van Tadaaz 10% korting bij bestellingen vanaf €25. Gebruik hiervoor de code LL10BL. Maar er is meer, ik mag ook shop-tegoed weggeven. Zowel hier als op Instagram maak je kans op een korting van €25. Het enige wat je moet doen is een reactie nalaten met daarin je favoriete Tadaaz-kaart! Deelnemen kan tot het einde van de week. Dan maak ik de winnaar bekend zodat je nog op tijd kaartjes kan bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 reacties

 1. Mijn favoriete kaartje is dat met de gouden stipjes. Heb er al enkele besteld maar zou er meer willen omdat ik er helemaal zot van ben en meer mensen wil verrassen met een kaartje dus het shoptegoed zou zeer welkom zijn

 2. Wat een mooie kaartjes, ook zoveel origineler dan de klassieke foto’s die toch vaak op elkaar lijken.
  Voor het idee dat ik in mijn hoofd heb (jawel, nog steeds enkel in mijn hoofd ?)zou het vijfluik ideaal zijn, hoeveel dagen zijn er nog voor het nieuwe jaar er is?

 3. Alle kaarten met afgeronde hoeken zijn bij mij favoriet.
  Enkel nog van de kids een goede foto kunnen nemen. Jammer genoeg is dat de zwaarste job hier.

 4. Dit jaar raak ik precies niet in eindejaarstemming… het zal dus nog een tijdje duren vooraleer ik aan de kerstkaartjes toe ben! Dat ‘design rendier’ vind ik wel cool, merci voor de inspiratie!

 5. Leuke kaartjes! Ook in heb elk jaar het goede voornemen (je kunt nu eenmaal niet al je goede voornemens reeds in het begin van het jaar waarmaken, toch?!) om eens mooie, originele kaartjes rond te sturen, maar meestal mislukt m’n voornemen. ik ben fan van de ECO-kaartjes, sober maar mooi! zou leuk zijn deze dit jaar te kunnen rondsturen!

 6. Wij knutselen altijd een kaart, maar met 3 klein mannen denk ik dat het volgend jaar een foto wordt, lijkt me nog simpelder om die alledrie aan’t lachen te krijgen dan mooi aan’t knutselen 😉

 7. Ik moet daar ook nog dringend aan beginnen. Vooral die foto nemen duurt het langst.
  Mijn favoriet is de Happy kerstkaart met stipjes.

 8. Ik heb mijn kaartjes al besteld, maar shoptegoed is altijd meegenomen, zeker met een communiefeest in het vooruitzicht in 2017!
  Dit jaar ging ik voor één van de goedkoopste kaartjes, maar bestelde er dan weer veel … (welke kan je gaan bekijken op @sterrenstofbykatrien op IG)
  Als klant had ik trouwens eind november al een kortingskaart ontvangen voor 10% (maar wel vanaf 50EUR) 🙂
  Voor de foto koos ik onze gezinsfoto, genomen op vakantie in Italië, aangezien later het er niet meer was van gekomen om er een leuke te maken. Vorig jaar had mijn tweede dochter een krijttekening van ons gezin gemaakt en die (een bewerkte foto ervan) pronkte dan ook op ons kerst-en nieuwjaarskaartje.

 9. Ik zou er dit jaar toch echt eens werk van moeten maken. Misschien is dit wel het duwtje in de rug? 🙂

  Even op hun website gekeken en voorlopig is dit mijn favoriet: Langwerpige kerstkaart met foto en kerstboompjes.

 10. ooh zo leuk! Ik zou, opteren voor de creatieve-kerstkaart-met-afgeronde-hoekjes. En ik plan al jaren om daar eens werk van te maken, maar het komt er echt nooit van (ik sta ook al 2 bedankkaartjes van geboortes van kinderen achter…hm hm). Dit winnen, zou mij eindelijk eens in actie laten schieten, dus laat maar komen 🙂