Liefste November,

Omdat ik stilstaan bij je broertje Oktober heel erg plezant vond, doe ik het met evenveel plezier met jouw! Graag zet ik nog even mijn favorieten van afgelopen maand op een rijtje. November je bracht veel leuks maar evenzeer veel moeilijke momenten. 

Favoriete bezigheid:
Hoe kan het anders dan dat ik zeg op reis gaan? Duitsland was heerlijk: heel veel familietijd, veel slaap, lekker eten en drinken. Wat kan een mens zich nog meer wensen? De digital detox die eraan gekoppeld was, was bijzonder verrijkend.

Verder vond ik het erg aangenaam om naar de boekenborrel van Griet te trekken. Niet alleen kon ik haar feliciteren met haar prachtige boek, ik zag ook nog eens heel wat blogvriendinnen terug!
Favoriete Liesellove-blogpost: 
Voor mezelf moet dat absoluut het bericht over mijn ‘Digital Detox’ zijn. Deze ging gepaard met enkele daagjes Duitsland en ik genoot daar zo hard van. Bovendien ben ik trots op mijn tijdelijke internet-stop. Volgens de statistieken lazen jullie alvast het liefst het bericht over mijn nieuwste feestkleed. Een exemplaar dat hier vaak gedragen wordt.
Favoriet naaisel: 
Mijn meest favoriete naaisel is het Janneke voor Axelle maar deze staat nog op de blogagenda. ;-)

Favoriete aankoop: 
Simpelweg mijn nieuwe iPhone! Ik twijfelde lang over de 6 maar ik ben er mega content van.

Favoriet tv-programma: 
Tv werd hier niet veel bekeken. We waren of op reis of in het ziekenhuis met een zieke Axelle…
Favoriet gerecht: 
Deze maand werd een maand van eten op restaurant, snel-klaar-eten of mama-eten. Geen culinaire hoogstaanders waar ik nog van weet. Laat ons zeggen dat het ziekenhuis-eten alvast onderaan het lijstje staat.
Favoriet uitstapje met de kids:
Dat moet onze reis naar Duitsland zijn geweest. Het continue relax samen zijn met man en kind was heerlijk.
Favoriet moedermoment: 
Het moment dat Axelle uit het ziekenhuis mocht na de invasie van RSV. Een opluchting… Een goeie week later zitten we echter alweer in hetzelfde straatje en slaat RSV opnieuw toe… We hopen dat deze keer een ziekenhuisopname niet nodig zal zijn.
Favoriete me-time:

Een uitstapje naar Parijs met vriendinnen deed me bijzonder veel deugd. Heerlijk slenteren door de straten van Parijs in goed gezelschap, ‘s avond keuvelen bij een glaasje wij en ‘s morgens op het gemak ontbijten… Wat wil een moeder nog meer als me-time? ;-)

December moet een feestmaand worden: Sinterklaas, mijn verjaardag en natuurlijk Kerstmis… Benieuwd wat jij brengen zal…

Ook zin om mee te doen? Neem dan ook deze lijst over op je blog en deel je link bij reacties of/en bij haarof laat mij gewoon weten wat jouw favorieten van de maand waren.
November, je zette mijn wereld op zijn kop. Veel plezier en genot maar anderzijds veel bezorgdheden, ziektekiemen en moeilijke momenten… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

  1. Hier ook RSV in the house! Deze morgen op spoed gestaan met een kind met 39,9. Gelukkig geen opname nodig maar nog ff duimen dat zijn oortjes niet verder ontsteken zodat antibiotica niet hoeven!!!

  2. Heel herkenbaar. Helaas zat er bij ons in november geen leuk reisje in maar enkel en alleen ziektekiemen! De derde in huis is intussen geveld! Veel beterschap en hopelijk deze keer idd geen ziekenhuisopname!

  3. oh tof, ga ik ook eens bloggen! Heel leuk om lezen (allez ja, behalve van je zieke kindje dan, blij dat het beter is) !
    Enne, veel beterschap aan de zieken van je andere volgers :)