nutricia ambassadeur

Ik was een jaar lang Nutricia-ambassadeur…

Advertisement
nutricia ambassadeurAfgelopen jaar was ik ambassadeur voor Nutricia. Nutricia, voor zij die er nog moesten aan twijfelen, produceert babyvoeding. Poedermelk en groeimelk, aangevuld met hun Olvarit Gamma gaande van potjesvoeding, fruitknijpzakjes, thee tot rijstvlokken en havermout. Erg veelzijdig dus en als mama van vier een gamma waar ik al jarenlang gebruik van maak.

Toen ik, meer dan een jaar geleden eigenlijk al, inging op een voorstel tot samenwerken deed ik dit omdat ik al van begin af aan bij Axelle voor hun producten koos. Toen ik de overschakeling maakte van borstvoeding naar flesvoeding, werd me de Omneo-melk van hen aangeraden door mijn apotheek. En in de winkel greep ik spontaan naar hun potjes in de rekken. Ook na deze samenwerking blijf ik dat doen.

Mede dankzij de vele info-momenten die zij voor hun ambassadeurs hebben georganiseerd. Meer te weten komen over hun productieproces en waar ze hun groenten halen bijvoorbeeld was ongelooflijk interessant. Uitleg krijgen over waarom potjes smaken zoals ze smaken en over hun visie op toegevoegde suikers en bewaarmiddelen, stelde mij gerust. Om daar op in te pikken: in de afgelopen periode kreeg ik soms de opmerking dat er toch ongelooflijk veel troep in die voeding zit. Ik kan daar alleen maar op zeggen: bestudeer even de ingrediëntenlijst en je zal zo merken dat dit niet zo is.

Maar deze blogpost wil ik vooral schrijven om Nutricia zelf te bedanken. Het klinkt misschien een beetje gek. Het gaat uiteindelijk om een samenwerking. Maar het was gewoon een heel erg toffe en leerrijke ervaring. En bovendien voor mij een geruststelling. Ik voel me niet langer schuldig omdat ik eigenlijk een potjesvoeding-moeder ben. En dat is echt al heel wat… durven achter je keuzes staan en in alle openheid kunnen vertellen wat je doet en waar je voor staat. Dat is gewoon fijn!

Dus dikke merci Nutricia, het was mij een genoegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.