Liefste Oktober,

Dit jaar besloot jij voorbij te vliegen. Vanaf vandaag is er al geen sprake meer van je. Een beetje vreemd gezien de temperaturen die je ons gaf. Net zoals zij & zij, zet ik nog even mijn favorieten van afgelopen maand op een rijtje. Zo kan ik het snel voorbij vliegen nog even tegen houden! Want genieten zit in de kleine dingen…
genieten

Favoriete bezigheid:

Genieten van de mooie herfstdagen met als hoogtepunt het planten van een boom voor Axelle in het geboortebos en anderzijds de vele momenten die ik in oktober achter mijn naaimachine kon spenderen. Bijna vergeet ik te zeggen dat ik enorm hard genoot van een avond uit naar ‘The Sound of Belgium’. Pure nostalgie.

Favoriete aankoop: 
Absoluut het mini-woonboek. Een kleine aankoop maar zoveel kijkplezier en vooral veel tips om nog meer favoriete aankopen te doen! ;-)

Favoriete serie: 

Sinds enkele dagen moet dat Fringe zijn. Ik zag nog maar enkele afleveringen maar ik ben er nu al verslaafd aan. Het is de nieuwe, moderne versie van ‘The X-files” dus spanning verzekerd!
Favoriet tv-programma: 
Tv-kijken staat hier niet meer zo vaak op de agenda. Zondagavond is echter gereserveerd als zetelavond en dan wordt hier altijd naar De Ridder gekeken. Verder kijk ik met regelmaat naar Home & Away. Een tienerserie maar ‘I love it’ en ik kom er graag voor uit (ook al is het best beschamend)! ;-)
Favoriet(e) boek(en):
Mijn eerste favoriet kwamen jullie al tegen maar verder kocht ik ook nog het Blogboek. Ik vind het heerlijk om mij erin te verdiepen en vooral om veel tips te krijgen over hoe ik het hier verder moet/mag aanpakken. Wordt zeker vervolgd… ;-)
Verder kijk ik net zoals Lobke, ongelooflijk hard uit naar de verschijning van Stof voor durf-het-zelvers 2 geschreven door Griet. Nog tot het boek in de winkels ligt kan je het bij ons kopen gekoppeld aan een leuke actie!
Favoriet gerecht: 
Slaatje met geitenkaas en kaasje in de oven met stokbrood: perfect voor zondagavonden of dagen waarop je nood hebt aan comfortfood. Dat is dan ook een bijzonder groot voordeel van Oktober, de smeltkaasjes voor in de oven zijn terug!
Favoriet uitstapje met de kids:
Ik zei het al: de boom-plant-dag was hier een topper!
Favoriet moedermoment: 
Het is zo moeilijk om te kiezen. Elke dag geniet ik van de kleine dingen zoals het eindeloos gebrabbel van Axelle, haar ondeugende blikken of haar worstelpartijen in de crèche. Een topmoment was echter wel het definitief stappen van Axelle. Ze kon het al langer maar pas deze maand besloot ze er elke dag, continu voor te gaan!
November wordt alvast druk: de winterkast moet hier dringend uitgebreid worden. Dat willen we vooral doen door het zelf maken van kleertjes maar ook het shoppen zelf sluit ik niet uit! We trekken ook enkele dagen naar Duitsland en eind november maak ik Parijs onveilig met enkele vriendinnen. Tussendoor werken we hard voor Liesellove, Zo trekken we naar Genk. Bovendien betekent november voor mij aftellen naar de kerstperiode…
Ook zin om mee te doen? Neem dan ook deze lijst over op je blog en deel je link bij reacties of/en bij haar of laat mij gewoon weten wat jouw favorieten van de maand waren.
Oktober, je was de max! Maar nu tijd om te genieten van november! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties