Tinny Dress StraightGrain

Omdat je nooit genoeg jurken kan hebben & een nieuwe workshop!

Vorige week blogde ik over één van mijn nieuwste Tinny’s. Die werd op naaiweekend gemaakt, net zoals de jurk die ik u vandaag toon. Wederom wist ik onmiddellijk bij het zien van de stof dat deze perfect is voor een Tinny. Veel kan ik niet vertellen over het naaiproces. Ik kan het namelijk bijna met mijn ogen dicht! haha. Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGrain

Het zwanenstofje is superschatting. Alleen jammer dat de print op de rug niet doorlopend is. Daar had ik echter net niet genoeg stof voor. Maar soit, allicht zijn het alleen medenaaisters die daar op letten. De rest van de wereld trekt zich dat niet aan! En anders, dikke pech. Mijn madam is blij met al die zwanen en dat is het enige dat telt. 
Tinny Dress StraightGrain Tinny Dress StraightGraintinny-dress-swan-birch-fabric-10-van-19tinny-dress-swan-birch-fabric-12-van-19

Deze foto’s werden ook genomen op de eerste dag dat ik mijn eigenste fotostudio uitprobeerde. ’t Is er duidelijk aan te zien. Dat haar van mijn madam vormt precies nog een uitdaging. Maar ’t is wel leuk om wat te prutsen met dat fototoestel en eindelijk de mogelijkheden ervan te leren kennen. Een fotografiecurcus is daarvoor natuurlijk een optie maar die tijd ontbreekt me. (En natuurlijk ook het feit dat die in Gent altijd in een vingerknip vol zitten.) Soit, van de jurk krijgt u alvast een goed beeld en dat is hetgeen dat telt, toch? 
tinny-dress-swan-birch-fabric-18-van-19 tinny-dress-swan-birch-fabric-19-van-19

En dan is er nog een nieuwe workshopdatum! 3 december ga ik aan de slag met dit patroon in De Stoffenkamer. Wil jij voor je dochter, je nichtje, je metekindje of whatever een prachtig feestkleedje maken voor de eindejaarsperiode? Dan is deze workshop ideaal! Bovendien leer je een blinde rits inzetten! Door velen gevreesd terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is! Interesse? Weet dan dat je die dag ook nog eens verwend wordt met lekkere hapjes en taart. Overtuigd? Schrijf je dan snel in via De Stoffenkamer en wie weet tot dan?!?

Stof: Swan Lake Blue Birch bij De Stoffenkamer
Patroon: Tinny Dress – StraightGrain Patterns

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

    1. een beetje mijn handelsmerk hé, denk ik: een Tinny in al zijn eenvoud 🙂 het is één van de dingen die ik het liefste doe als ik achter mijn machine zit! puur zen voor mijn hoofd 🙂