naamketting

Omdat we soms allemaal Carrie willen zijn

naamketting names4ever carrieSommigen hadden het al door, anderen niet, maar sinds kind drie er is heb ik vaak bergen energie. Niet dat ik geen moeilijke momenten heb, integendeel. Maar daar waar bij Baptiste het vele wenen en de verborgen reflux mama bijna naar de afgrond duwde, kan ik nu met alles veel beter om. Misschien omdat het in mijn hoofd beter zit, misschien omdat ik langer thuis blijf. Wie zal het zeggen? Die herwonnen energie zorgt er echter voor dat ik best wel wat hooi op mijn vork kan nemen. En dat ik ook terug wat meer aan mezelf denk. Dus toen de webshop Names4ever mij mailde, stond ik wel open voor een samenwerking.

U lacht nu misschien luidop. Want wat heeft een sierraad te maken met een mama-blog? En met mijn energie? Eigenlijk hoef je het antwoord niet al te ver te zoeken. Ik koos namelijk voor een naamketting. Meer bepaald eentje uit de Carrie-reeks. Doet u dat een belletje rinkelen?

Waarschijnlijk wel want welke dertiger (en vrouw) keek nu niet naar de serie ‘Sex and the city’? Juist ja… bijna iedereen. En dat bijna iedereen droomt(/de) over de garderobe, de schoenenkast en de juwelen van Carrie, daar gaan we niet over zeveren. Ook ik heb er altijd een zwak voor gehad. Maar met de jaren, en vooral met het komen van de kinderen, trok ik steeds minder tijd uit voor mezelf. Een Carrie-stijl ontwikkelen zat er dus niet echt meer in, haha.

Tijdens mijn derde zwangerschap ondervond ik daar uiteindelijk echt last van. (Niet dat ik niet op Carrie lijk hé, maar wel dat ik enkel soms nog moeder blijk te zijn.) Ik had het gehad met zwanger zijn, een beperkte kleerkast te hebben en altijd te shoppen voor de kinderen. Dat laatste is nog altijd een vaststaand feit. Ik kan dat nu éénmaal niet laten. En ga dat ook niet laten. Maar dankzij de herwonnen energie, investeer ik voor het eerst in maanden terug echt in mezelf (misschien wel jaren). Denk maar aan de beauty-uitdaging die ik samen met Saar heb opgezet.

U begint het dus stilaan te begrijpen zeker waarom ik een naamketting van Names4ever wel zag zitten? De juwelenkast was hier pover geworden en de herinnering aan Carrie haar naamketting deed mij overstag gaan. Want yips, ik koos er dus eentje in haar stijl. Een zilveren exemplaar weliswaar, al twijfelde ik lang. Goud heeft ook wel iets maar zilver kan ik makkelijker combineren met de andere spullen in mijn kast. Eens beslist en besteld duurde het nog enkele dagen voor ik ermee kon pronken. Toen het aankwam was ik zo blij als een klein kind die een snoepje krijgt, haha. Want welke vrouw wil er nu niet een beetje Carrie zijn?

Het zijn soms de kleine dingen die het hem doen om wat meer voor jezelf te zorgen. De skincare, een juweel, eens een online bestelling voor jezelf doen en niet voor je kinderen, even alleen in de badkamer, een beetje make-up… Maar het is de moeite waard om er toch te proberen op letten! Laten we dus hopen dat ik dat de komende maanden kan volhouden.

Ook goesting gekregen in een klein cadeautje voor jezelf? Geef de tip dan door aan je partner of bestel de naamketting van Names4ever gewoon zelf. Omdat af en toe aan jezelf denken echt wel mag en we dus ook af en toe een beetje Carrie mogen zijn, haha!

naamketting

Make-up door Saar van de blog Niet Zomaar Saar!
Yips, deze blogpost is een samenwerking. Hoe we daarover denken leest u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

  1. Hoera voor de herwonnen energie. Bij mij duurde het tot de jongste vijf jaar was (en onze verbouwing achter de rug was), toen was het welletjes en werd het tijd voor me-time.

  2. Herkenbaar! Die energie (al is het in mijn geval geen ‘bergen’), eindelijk het fut hebben om terug nagels te lakken, conditioner in je haar te doen, mooie kleren voor jezelf te kopen, en gewoon aan jezelf te denken. Volgens mij komt dat ook een deel omdat ik weet (en jij in jouw geval ook) dat dit het laatste kindje is. Alle moeilijke babyperiodes doe je een laatste keer. En is de baby ergens overheen gegroeid (hikjes, krampjes, etc) dan zijn we daar ook mee klaar. Dat helpt van mij enorm! Dat gezegd zijnde ben ik zo blij dat jij je beter voelt!

  3. Ik heb jaaaaaaren zo’n kettinkje gehad 🙂 Had het zelfs om op mijn trouwdag. Nu ligt het dingetje kapot in mijn juwelenkistje 🙁 Misschien wordt het eens tijd dat ik een nieuw koop 😉