instagram papa

5 vaders die je moet volgen op Instagram!

Hier ben ik er terug mee, een nieuwe reeks met Instagramfeeds die je maar beter volgt. Waarom? Simpelweg omdat de foto’s prachtig en inspirerend zijn. Maar dat ik niet alleen moeders volg is een feit. Feeds met lekker eten, mooie plaatjes van in de wereld, interieur, mode… het zit allemaal in mijn volgerslijstje. Maar ook vaders. Want ook zij maken geweldige foto’s en creëren er de tofste feeds mee. Daarom vandaag enkele papa-accounts die je volgens mij moet volgen.

papa instagram

father_of_daughters 

Deze papa van vier kinderen is gewoon geweldig. Het leven zoals het is en nog eens een deftige uitleg in zijn captions. En hij speelt helemaal in op de nieuwe trends met regelmatig een videootje hier en daar.

papa instagram

wouter_de_bock

Het maken van prachtige foto’s en een geweldige Instagramfeed zit in de familie bij Wouter, want zijn vrouw Liesbeth is razend populair op Instagram. Kan ook niet anders met de geweldige foto’s die zij samen maken.

instagram papa

tiesandfries

Life as it is, in een schoon plaatje gegoten weliswaar. En natuurlijk van over de Oceaan maar dat maakt het niet minder de moeite om te volgen. Gewoon een inspirerende papa dus.

instagram papa

roeckiesworld

Mijn persoonlijke favoriet is de feed van Bart. Niet enkel zijn kinderen brengt hij in beeld, maar ook zijn geweldig talent om te koken. Verder word je getrakteerd op geweldige foto’s van beelden van overal in de wereld en mag je mee genieten van het leven dat hij leidt samen met zijn vrouw Eva, die een al even geweldige feed heeft!

instagram papa

papatoch.be

Thijs was hier eerder deze zomer al eens te gast bij de reeks van inspirerende verhalen. Zijn Instagramfeed brengt hij volledig in zwart/wit en laat dat nu net de reden zijn waarom ik die feed zo geweldig vind.

Volgen jullie vaders op Instagram? Welke feeds raden jullie aan? Ik ben benieuwd! Ook onze eigen papa thuis hier startte een feed op, maar hij moet er nog wat gewoon aan worden. Lees: tijd vinden om foto’s te maken en online te zetten. #misschienishijopeendagooitmee 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments